Inlägg från: Anonym (Tina) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tina)

    Ligga med hundratals

    Om man automatiskt blir lyckligare vet jag inte men man får många att bli avundsjuka i alla fall.

    En bekant hade GB med 96 st på en kväll och hon gick i alla fall runt med ett fånigt leende i över en vecka efter den eftermiddagen.

  • Anonym (Tina)
    Smörjsmurfen skrev 2019-09-10 17:13:14 följande:

    Hade gärna lyckats med 100 kvinnor på ett år (eller totalt) vore ju drömmen om man hade haft utseendet/raggningförmågan.

    Mitt bästa år, förra året, var 9, vilket kändes rätt gött faktiskt.


    Blir självklart lite enklare om man är känd. Sedan styrs det lite vad man har för nöjen och i vilka kretsar man umgås.Man skall inte sticka under stolen med att kvinnor har lättare att på kort tid ha rätt många. Mitt rekord är över tjugo på en kväll under en experimenterande period. Det har av naturliga skäl en kille lite svårt att matcha. Inget jag tänker göra om men inget jag ångrar. Lite som när jag köpte en Alfa Romeo för att man tyckte den var rolig. Inte den bästa bil jag haft men inget jag direkt ångrar eller behöver gå i terapi för.
  • Anonym (Tina)
    Smörjsmurfen skrev 2019-09-10 18:02:18 följande:

    Ja, ni tjejer har en klar fördel där.

    Man ska inte ångra det man gjort, utan det man inte vågade!


    Helt rätt. Har inga planer på att ligga på dödsbädden och ångra det man inte vägade och dom dumheter man gjort sig skyldig till på resans gång får man rakryggad stå för.

    Man får vara nöjd med att man aldrig medvetet har skadat någon under sexuella experiment även om man har kallats din sadistiska lila jävel. och mer en en gång har man fått höra att dom inte behövt någon stolsvärme på hemresan trots att det var 20 grader kallt.
Svar på tråden Ligga med hundratals