Forum Samhälle - Samhälle
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Socialdemokratins band till islam

  Tis 10 sep 2019 11:51 Läst 0 gånger Totalt 11 svar
  Visar endast inlägg av Lillajaglyderminegenlag - Visa alla inlägg
  Tis 10 sep 2019 11:51 -1 +4

  Väldigt intressant video. Medan sossarnas gamla kärnväljare börjar rösta på SD har man hittat en ny grupp: folk som har nära band till islam. Visar också hur låg toleransnivån är mot kritik mot islams kultur. Säg "fel" sak om islam och du kan hamna i blåsväder direkt.

  Är detta en anledning till att S går med på ökad anhöriginvandring (den största delen av all invandring som kommer till Sverige)? Man vill helt enkelt ha röstboskap så att man kan sitta kvar vid makten?

 • Ons 11 sep 2019 11:37 #2
  Anonym (Kerstin) skrev 2019-09-10 15:21:21 följande:

  ...men den största anhöriginvandringen är från kristna minoriteter. Det är numera väldigt få som invandrar från muslimska länder och de flyr dessutom från Islamska förtryckare och frånsäger sig själva Islam.

  Kolla istället på SD nya vurm för Israel och Ryssland. De har alltid hatat judarna men nu när de enbart fokuserar på Islamistisk invandring så är de plötsligt kompisar med Ryssarna och Israel.

  SD har otroligt starka band till Israel och stor del av deras finansiering kommer därifrån. Dessutom har många både från SD och NMR stridit i Ukraina på Rysslands sida.


  Senast jag kollade hade Sverige runt 20 000 invandrare plus 60 000 anhöriginvandrare. De flesta från Nordafrika eller arabvärlden, alltså muslimer.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll