Svar på tråden Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen
 • DVQ
  Tis 10 sep 2019 14:05
  141 visningar
  206 svar
  -1 +3
  Inlägg från DVQ Visa alla inlägg

  Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen

  En sådan man skulle jag lämna.

  En del män beter sig illa för att de KAN. Han anser sig ha ett maktövertag nu. Han tror antagligen inte att du kommer att lämna honom när ni har en tre veckors son ihop. Det kan vara därför som du inte sett den här sidan förut.

 • DVQ
  Ons 11 sep 2019 19:23
  #82
  +4

  Bra att du markerar ordentligt! Och kom ihåg: det är ALDRIG ditt fel om han skulle göra något dumt. Det är han som måste ta ansvar för sina handlingar. Ingen tvingade honom att våldta dig. Om din son förlorar sin pappa är det från början till slut på grund av hans beslut. Inte dina.

  Dessutom tror jag inte han kommer att ta livet av sig. Som Leif GW Persson skrev i nån roman: När det gäller sig själv är den typen av män både ömsinta och förlåtande. Det där är bara något han drar till med för att du inte ska lämna honom.

  En liten varning: Tänk på att du inte har någon aning om vad han pratar om hos psykologen. Det är inte säkert att han tar upp våldtäkterna alls. Eller att han ens går till en psykolog.

  Det är inte heller så ovanligt att våldstendenser kommer fram först när ett par får barn. Det är en påfrestning för relationen och destruktiva män kan t o m bli svartjuka på barnet när de inte får sin partners fulla uppmärksamhet. Som du skriver, det här är första gången som du nekat honom sex. Så även om det ser ut att komma som en blixt från klar himmel kan det ändå vara så att tendenserna funnits där hela tiden.

Svar på tråden Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...