• Anonym (Qwert­y)
  Tis 10 sep 2019 14:01
  2690 visningar
  206 svar
  -1 +5
  206
  2690

  Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen

  Anonym (anonym) skrev 2019-09-10 13:53:07 följande:

  Vet inte vart jag ska ta vägen riktigt och känner att jag behöver skriva av mig! Jag och min man fick en fin liten son för tre veckor sedan och jag har därmed förklarat noga för honom att sex är uteslutet just nu då jag inte vill försöka såhär tidigt efter förlossningen. Har även klargjort för honom att oskyddat sex inte är ett alternativ förrän jag har börjat med preventivmedel som jag ska ordna på efterkontrollen om några veckor och infektionsrisken är han väl medveten om. 

  Vi har myst några gånger och så fort han insisterat på att han vill ha sex så har jag sagt ifrån. Men så vaknade jag i förrgår av att han hade oskyddat sex med mig medan jag sov, vilket han först förnekade och därefter bortförklarade med att "den råkade slinka in när jag myste med dig". Hade rätt så ont efteråt, blödde lite ljusrött blod och var väldigt orolig över både graviditet samt infektionsrisk. Var såklart även djupt besviken på att han valde sin lust på min hälsas bekostnad. Jag visade tydligt att det inte var okej att bete sig så men valde trots allt att försöka bortse från vad som hänt, inte minst för vår 3-veckors sons skull. 

  Inatt vaknade jag av att det hände igen, denna gången gjorde det riktigt ont och jag puttade bort honom och sprang in på toa där jag såg att det börjat blöda även denna gången. Hans bortförklaring var att han trodde han var precis vid öppningen, vilket jag anser vara skitsnack då jag kände att det var ordentligt sex långt in. Han säger även att han känner sig fruktansvärt hemsk, äcklig, att han inte kan kontrollera sig etc.

  Vet verkligen inte vad jag ska göra, detta är en helt ny sida av honom som jag aldrig sett under våra fem år tillsammans (dock så har jag aldrig inte kunnat ha sex tidigare så det förklarar kanske saken) och jag känner mig så himla ledsen över att han i stunden inte bryr sig alls om varken mina känslor eller min hälsa. Han är verkligen världens finaste person bortsett från dessa händelserna och det faktum att vi har en liten nyfödd gör att det hela känns så mycket värre.

  Vad hade ni gjort i min situation?


  Våldtäkt bör (ska) anmälas. Även om det är ens partner. Sedan hade jag personligen slängt ut han och dumpat honom.
 • Anonym (Qwert­y)
  Tis 10 sep 2019 14:30
  #17
  Anonym (......) skrev 2019-09-10 14:28:52 följande:

  oftast leder det ju till att vi sexar halvt sovandes. Dock är ju båda med på det hela. Vill inte jag så puffar jag bara bort honom. Fast det är oftast jag som är den skyldige till att börja. Haha


  Jaha, och då ska ts acceptera att hennes man våldtar henne när hon sover?!
 • Anonym (Qwert­y)
  Tis 10 sep 2019 17:34
  #45
  +2
  Anonym (......) skrev 2019-09-10 17:17:33 följande:

  Men fattar du trögt, jag svarade på ett annat inlägg! 


  Varför skrev du om ditt sexliv i en tråd om våldtäkt från första början? Vad vill du tillföra? Hur hjälper set ts?
 • Anonym (Qwert­y)
  Tis 10 sep 2019 17:52
  #51
  +3
  Anonym (......) skrev 2019-09-10 17:38:13 följande:

  Jag försökte förklara att han kanske inte gjorde det med flit utan i sömnen, vilket händer och är ganska vanligt. Händer bla mig själv. Tog det som exempel.

  Det kanske ger tröst om att han inte är en komplett idiot. Men det får ju dom diskutera sinsemellan.

  Skaffa lite läsförståelse. Ett tips bara.


  Nej, det är inte normalt att ha sex med någon som sover. Ts man var fullt medveten om sina handlingar och att ts inte ville ha sex (vilket är fullt normalt och fullt förståeligt efter en förlossning).

  Att man kan råka tafsa lite på varandra i sömnen är inte detsamma som våldtäkt.
 • Anonym (Qwert­y)
  Tis 10 sep 2019 23:52
  #62
  -1 +2
  Anonym (Blä) skrev 2019-09-10 17:12:50 följande:

  Jag hade anmält honom för våldtäkt och lämnat aset. Hur kan du INTE veta vad du ska göra?


  Det är vanligt i den situationen att man inte tänker klart och inte helt vet vad man ska göra. Många skuldkänslor som kan uppstå.
 • Anonym (Qwert­y)
  Tor 12 sep 2019 14:49
  +3
  Anonym (Sluta överdriv) skrev 2019-09-12 11:58:17 följande:

  Du antar helt fel jag tre barn och har fött dem alla.

  Tycker ändå att det överdramatiseras i den här tråden helt i hysteriskt me to anda...

  Har man en partner får man ställa upp lite annars ska man inte bli så förvånad om partnern hittar sex på annat ställe


  Så du anser att man ska ställa upp på våldtäkt i ett förhållande?
 • Anonym (Qwert­y)
  Tis 17 sep 2019 12:38
  +1
  Anonym (Svensk?) skrev 2019-09-17 00:44:18 följande:

  Äktenskapsförord kan de ha i den muslimska världen också. Det är till och med vanligt, för det finns ofta en uppfattning om att kvinnan egentligen tillhör sin egen klan hela livet, snarare än makens. Därför ska hon inte kunna försvinna med pengar från makens klan till sin egen klan.

  Av samma skäl byter kvinnan inte efternamn till mannens namn. (NU gör förstås många det i de mer moderna muslimska länderna i Nordafrika. Men i Somalia och länderna på den arabiska halvön, som de flesta invandrarna vi har kommer ifrån, är det fortfarande så.)


  Och äktenskapsförordet talar också om att det är helt ok för mannen att våldta kvinnan sexuellt?
 • Anonym (Qwert­y)
  Tis 17 sep 2019 19:46
  Anonym (Svensk?) skrev 2019-09-16 06:29:45 följande:

  Är han svensk? Jag har liksom svårt att tro att en svensk, som växt upp här med våra värderingar, skulle kunna göra något sådant här. D.v.s. det finns naturligtvis svenska män som har mentala funktionshinder eller är psykisk sjuka, som skulle vara i stånd till det, men så kan det ju inte vara i TS' mans fall. Det skulle inte komma plötsligt efter fem år. 

  Barnsängstiden - d.v.s. den tid som en kvinna inte ska ha sex efter förlossningen - har i alla tider varit sex veckor, och den ska respekteras oavsett allt annat. Tyvärr pratar man inte längre om barnsängstiden som "sex veckor" på MVC och i förlossningsvården, utan man säger att kvinnan ska ha sex igen när hon "känner sig redo". Men det kan ju i verkligheten bli "när mannen känner sig redo"...


  Det är inte förbjuder att ha sex under barnsängstiden, vilket för övrigt är sex till åtta veckor. Däremot är det inte rekommenderat pga infektionsrisken och för att kvinnan bör/ska få läka ifred efter en förlossning.

  Dessutom är det helt rätt att man ska ha sex igen när man (dvs kvinnan) är redo oavsett om det är sex veckor eller ett år efter förlossningen. Normala män, även invandrare respekterar detta.
Svar på tråden Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen
Logga in
Bli medlem
Medlemsregistreringen är tillsvidare avstängd mellan 00:00 och 07:00. Vänligen återkom senare.