Inlägg från: Anonym (Jenny) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Jenny)

    Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen

    Den krassa verkligheten är att han har dig precis där han vill ha dig - totalt ekonomiskt beroende av honom, han äger bostaden, ni har precis fått en bebis.

    Som någon skrev innan så är det just under graviditeten eller bebistiden som många män tar av sig masken och visar sitt rätta jag, för de vet att kvinnan är "fast".

    Att han gjort detta två gånger är oförlåtligt och går inte att förklara bort på något sätt. Han har inte bara våldtagit dig två gånger, han har även totalt struntat i din fysiska hälsa efter förlossningen.

    Att han istället för att uppriktigt be om ursäkt väljer att dra på sig offerkoftan och börja böla visar att han försöker ta bort fokuset från dig och att det ska istället bli synd om honom så att du får dåligt samvete.

    Kom ihåg; tar det slut mellan er så är det pga honom - inte dig. Åker han i fängelse så är det pga vad han gjort - inte du. Skulle han mot all förmodan ta livet av sig så är det helt och hållet hans ansvar och pga saker han gjort - inte du.

    Lägg inte hans ansvar på dina axlar.

    Du måste berätta om detta för någon, mamma, syster, väninna eller någon annan. Du har INGET att skämmas för. Det finns alltid utvägar. Du kan även ringa den lokala kvinnojouren, de kan hjälpa dig.

    Ta hand om dig och din son TS. Var stark för barnets skull. Att du går om din kille gör något liknande igen.

Svar på tråden Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen