• Tue 10 Sep 2019 15:57
    6179 visningar
    206 svar
    +5
    206
    6179

    Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen

    Vilken fruktansvärd situation! All kärlek och styrka till dig.

    Hur mycket du än önskar att detta inte hade hänt så har det hänt. Kanske har du aldrig sagt nej när han velat ha sex tidigare och därför har du inte sett denna sida tidigare?

    Det han gjort sig skyldig till är två våldtäkter. Att försöka bortförklara att den råkade slinka in och att den inte var inne så långt spelar ingen roll, han har våldtagit dig. Han vet mycket väl om att du varken vill ha sex eller borde ha sex just nu så han kan ju knappast påstå att han trodde att du ville heller. Att du dessutom är i ett utsatt läge, nyförlöst med allt det innebär psykiskt och fysiskt, sovande i ditt eget hem gör det ännu värre.

    Förstår att du inte vill förstöra er första tid tillsammans men kom ihåg, det är inte du som förstör den genom att lämna honom. Han förstörde den första gången han våldtog dig.

    Om han kan göra detta mot dig, om han inte har respekt för din vilja eller din hälsa så finns det nog många andra saker han skulle kunna göra mot dig. Om han har så dålig självkontroll som han säger så skulle jag vara väldigt orolig för dig och för barnet.

    Inget av detta som hänt är ditt fel! Förstår att det är en chock för dig men släta inte över detta! Det finns ingenting som kan rättfärdiga det han gjort.

    Sök stöd och hjälp! Finns det någon du kan bo hos ett litet tag? Föräldrar, syskon eller någon vän? Finns det någon du kan berätta för? Förstår att det är svårt men du behöver stöd nu! Boka en tid med mvc eller bvc! Ring kvinnofridslinjen för stöd och råd!

  • Tue 10 Sep 2019 17:51
    #50
    +4

    [quote=79892064][quote-nick]Anonym (......) skrev 2019-09-10 17:38:13 följande:[/quote-nick]Jag försökte förklara att han kanske inte gjorde det med flit utan i sömnen, vilket händer och är ganska vanligt. Händer bla mig själv. Tog det som exempel.

    Det kanske ger tröst om att han inte är en komplett idiot. Men det får ju dom diskutera sinsemellan.

    Skaffa lite läsförståelse. Ett tips bara.[/

    Det framgår ju av TS text att hennes man är medveten om vad han har gjort mot henne. Det gör ju dina kommentarer kring detta rätt onödiga. Ja, det finns fall där en man i sömnen haft sex med en kvinna och varit omedveten om det. Det är knappast vanligt dock. Om det nu skulle varit så i detta fall borde ju TS man tex sovit på soffan, haft 5 par kalsongerna + jeans på sig i sängen för att se till att det alltid händer igen men som sagt, det är inte ett fall av att han omedvetet förgripit sig på henne.

  • Tue 10 Sep 2019 18:02
    #54
    +4

    TS, jag hoppas verkligen att du har någon som kan stötta dig!

    Det är inte så enkelt att bara ?anmäl och kasta ut? sin partner. Det är en chock, en kris, att bli utsatt för våldtäkter av den man älskar och litar på. Särskilt när det känns som om det kommer som en blixt från en klar himmel. Kanske kommer du senare, när du kommit längre i processen att bearbeta detta att inse att det fanns andra situationer där han inte respekterade dig på olika sätt. Kanske inte.

    Det är och kommer aldrig bli ditt fel att han utsatte dig för detta. Skulden är 100% hans. Dock är det ju så att du nu, när gan gjort detta och du vet vad han är kapabel till, har ett ansvar för att agera utifrån den kunskapen. För dig själv och för din son.

    Du kommer troligen inte kunna eller orka göra det utan stöd. Du är både en ny mamma och så har du blivit utsatt för ett stort svek av den som borde stå dig närmast. Det är ingen liten grej. Våga ta hjälp, den finns där!

  • Wed 11 Sep 2019 20:15
    #90
    +3

    DVQ har väldigt rätt i det hen skriver!

    Prata med någon om det han gjort mot dig! Även om du inte vill eller tror du kan lämna nu, börja agera så du ger ditt framtida jag en chans att göra det. Ställ dig i bostadskö, börja lägg undan pengar på ett separat konto (även om det inte är så mycket), börja ta reda på vilka rättigheter du har osv.

    Ta hand om dig och sonen!

  • Thu 12 Sep 2019 12:26
    +6
    Anonym (Sluta överdriv) skrev 2019-09-12 11:58:17 följande:

    Du antar helt fel jag tre barn och har fött dem alla.

    Tycker ändå att det överdramatiseras i den här tråden helt i hysteriskt me to anda...

    Har man en partner får man ställa upp lite annars ska man inte bli så förvånad om partnern hittar sex på annat ställe


    Eller så vänder vi på det. Som partner till en nyförlöst kvinna får man ställa upp lite och förstå att man kan behöva avstå sex med henne ett tag, annars ska man inte bli förvånad om hon lämnar en.

    Att du ville ha sex som nyförlöst är väl trevligt om det passade dig och din partner, inget fel i det om ni båda ville och tyckte det kändes bra. TS har både sagt och visat din partner att hon inte vill. Han valde då att våldta henne (våldtäkt är att ha sex med någon mot dens vilja eller utan dens samtycke).

    Det handlar om respekt och hur man behandlar andra i ett förhållande. Han tycker att hans vilja och lust är viktigare än sin partners vilja och lust. En normal man har inte sådan okontrollerbar lust att han inte kan låta bli att tvinga sig på sin partner när hon sover. Antigen är han riktigt farlig då han saknar impulskontroll när det gäller sexuell lust eller så snackar han skit och det handlar om att han inte har någon respekt eller empati för TS. Ingen av dessa två scenarion är en bra grund för en hälsosam relation.
Svar på tråden Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen