Svar på tråden Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen
 • Anonym (B)
  Lör 14 sep 2019 17:37
  406 visningar
  206 svar
  +1
  Inlägg från Anonym (B) Visa alla inlägg
  206
  406

  Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen

  Anonym (Perversa typer...) skrev 2019-09-14 12:55:24 följande:

  Inte för att vara sådan, men har man en slags pervers böjning till sovande kvinnor så när annars skall man utföra detta än precis efter förlossning utan att kvinnan vaknar?

  Då är hon både fysiskt och mentalt helt slutkörd, och det enda hon vaknar av är barnets skrik. Underlivet är så ömt och gör så ont redan innan att en penis inte ens känns.

  Att ha den böjningen är perverst, ja faktiskt. Det är ett övergrepp. Men som ett slags "förklaring" åt den perverse maken så är det så att det finns nog få tillfällen som fungerar bättre än just när han gjorde det, så det var nog därför han gjorde det.

  Hade han bara vart kåt och velat bli okåt igen hade han givetvis gått och runkat istället för att begå ett övergrepp. Så det är solklart övergrepp utan annan ""ursäkt"" än att han har en pervers dragning åt sovande kvinnor.


  Men då får man prata med sin partner om att man har den böjelsen och är de villiga att testa det kan man göra det under kontrollerade former. Oavsett om han skulle ha en sådan form av böjelse eller inte är det ett övergrepp och jag ser inte på vilket sätt det han gjort skulle förmildras av det.
Svar på tråden Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...