Svar på tråden Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen
 • Sön 15 sep 2019 21:23
  350 visningar
  206 svar
  Inlägg från MrsBroderTuck Visa alla inlägg
  206
  350

  Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen

  LoveRain skrev 2019-09-10 15:57:14 följande:

  Vilken fruktansvärd situation! All kärlek och styrka till dig.

  Hur mycket du än önskar att detta inte hade hänt så har det hänt. Kanske har du aldrig sagt nej när han velat ha sex tidigare och därför har du inte sett denna sida tidigare?

  Det han gjort sig skyldig till är två våldtäkter. Att försöka bortförklara att den råkade slinka in och att den inte var inne så långt spelar ingen roll, han har våldtagit dig. Han vet mycket väl om att du varken vill ha sex eller borde ha sex just nu så han kan ju knappast påstå att han trodde att du ville heller. Att du dessutom är i ett utsatt läge, nyförlöst med allt det innebär psykiskt och fysiskt, sovande i ditt eget hem gör det ännu värre.

  Förstår att du inte vill förstöra er första tid tillsammans men kom ihåg, det är inte du som förstör den genom att lämna honom. Han förstörde den första gången han våldtog dig.

  Om han kan göra detta mot dig, om han inte har respekt för din vilja eller din hälsa så finns det nog många andra saker han skulle kunna göra mot dig. Om han har så dålig självkontroll som han säger så skulle jag vara väldigt orolig för dig och för barnet.

  Inget av detta som hänt är ditt fel! Förstår att det är en chock för dig men släta inte över detta! Det finns ingenting som kan rättfärdiga det han gjort.

  Sök stöd och hjälp! Finns det någon du kan bo hos ett litet tag? Föräldrar, syskon eller någon vän? Finns det någon du kan berätta för? Förstår att det är svårt men du behöver stöd nu! Boka en tid med mvc eller bvc! Ring kvinnofridslinjen för stöd och råd!


  Exakt detta! Ts, jag hoppas verkligen att du inser vad han utsätter dig för, väl medvetet, och jag hoppas att du lämnar honom. Helst även polisanmäler honom för våldtäkterna han begått mot dig.
Svar på tråden Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...