• Tis 10 sep 2019 14:21
  2658 visningar
  206 svar
  +2
  206
  2658

  Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen

  Anonym (anonym) skrev 2019-09-10 13:53:07 följande:

  Vet inte vart jag ska ta vägen riktigt och känner att jag behöver skriva av mig! Jag och min man fick en fin liten son för tre veckor sedan och jag har därmed förklarat noga för honom att sex är uteslutet just nu då jag inte vill försöka såhär tidigt efter förlossningen. Har även klargjort för honom att oskyddat sex inte är ett alternativ förrän jag har börjat med preventivmedel som jag ska ordna på efterkontrollen om några veckor och infektionsrisken är han väl medveten om. 

  Vi har myst några gånger och så fort han insisterat på att han vill ha sex så har jag sagt ifrån. Men så vaknade jag i förrgår av att han hade oskyddat sex med mig medan jag sov, vilket han först förnekade och därefter bortförklarade med att "den råkade slinka in när jag myste med dig". Hade rätt så ont efteråt, blödde lite ljusrött blod och var väldigt orolig över både graviditet samt infektionsrisk. Var såklart även djupt besviken på att han valde sin lust på min hälsas bekostnad. Jag visade tydligt att det inte var okej att bete sig så men valde trots allt att försöka bortse från vad som hänt, inte minst för vår 3-veckors sons skull. 

  Inatt vaknade jag av att det hände igen, denna gången gjorde det riktigt ont och jag puttade bort honom och sprang in på toa där jag såg att det börjat blöda även denna gången. Hans bortförklaring var att han trodde han var precis vid öppningen, vilket jag anser vara skitsnack då jag kände att det var ordentligt sex långt in. Han säger även att han känner sig fruktansvärt hemsk, äcklig, att han inte kan kontrollera sig etc.

  Vet verkligen inte vad jag ska göra, detta är en helt ny sida av honom som jag aldrig sett under våra fem år tillsammans (dock så har jag aldrig inte kunnat ha sex tidigare så det förklarar kanske saken) och jag känner mig så himla ledsen över att han i stunden inte bryr sig alls om varken mina känslor eller min hälsa. Han är verkligen världens finaste person bortsett från dessa händelserna och det faktum att vi har en liten nyfödd gör att det hela känns så mycket värre.

  Vad hade ni gjort i min situation?


  Självklart kan han kontrollera sig, han försöker göra sig till ett offer för att du inte ska anmäla honom, men han våldtar dig faktiskt när du är dessutom är nyförlöst. Snälla du polisanmäl honom, du kan alltid kontakta kvinnojouren för stöd och hjälp.
 • Tis 10 sep 2019 15:41
  #23
  +3
  Anonym (......) skrev 2019-09-10 14:28:52 följande:
  oftast leder det ju till att vi sexar halvt sovandes. Dock är ju båda med på det hela. Vill inte jag så puffar jag bara bort honom. Fast det är oftast jag som är den skyldige till att börja. Haha
  Detta är inte lämpligt i en tråd om våldtäkt, starta en egen tråd om du vill diskutera ditt sexliv.
 • Tis 10 sep 2019 16:57
  #36
  Anonym (Går int) skrev 2019-09-10 16:06:37 följande:

  Är så ledsen för din skull ts.

  Jag förstår att du mår ännu sämre när du läst svaren du fått i tråden. Det är inte det här du vill höra. Du vill inte ha ännu mer på ditt samvete och du har hamnat i en sits där du hellre blir utskälld och trampad ytterligare på av anonyma på ett forum än att förnedrar hela familjen hos någon vän. Men har du funderat på att söka professionellt för detta? Ha det som krav till din partner. Han måste gå med till akuttid annars får han skaffa annat boende tills ni har löst detta. För du ska såklart inte fortsätta förlåta honom eller sopa det under matten (vad du nu gör). För inuti dig kommer det alltid att finnas. Hur ska du kunna lita på hans ord nånsin igen, när han medvetet gör dig illa i sömnen dessutom. Tillfällen då du inte kan försvara dig. Det är nästan höjden av elakhet!

  En mentalt frisk man tror jag hade skött sitt behov själv. Har svårt att tänka mig att detta har kommit från ingenstans. Kanske har du mörkat eller han. Men du förstår säkert nu att han behöver söka hjälp. Annars agerar man inte så. Man gör det inte!!


  Vad betyder det understrukna?

 • Tis 10 sep 2019 17:54
  #52
  +1
  Anonym (......) skrev 2019-09-10 17:17:33 följande:
  Men fattar du trögt, jag svarade på ett annat inlägg! 
  Nej jag såg det, du svarade på ett inlägg som kommenterade ditt första inlägg i tråden, där du drog upp ditt sexliv.
  Anonym (......) skrev 2019-09-10 14:08:53 följande:

  En kan ju hoppas att han gör det i sömnen och inte är riktigt medveten om vad han gör.
  (Både jag och min man kan börja pilla på varandra i sömnen)
  Jag hoppas verkligen inte att han är vid fullt medvetande och beter sig så!


  1. Han får sova med kalsonger/pjamasbyxor.
  2. Funkar inte det är han ju hänvisad till soffan/gästrum/balkongen vart det nu finns plats.


 • Tis 10 sep 2019 18:01
  #53
  Anonym (Går int) skrev 2019-09-10 17:28:24 följande:
  1. Att ts får ännu sämre samvete av att höra hur värdelös hon och hennes man är

  2. Att hon går till någon som känner hennes man och barn och därmed dömmer henne för all framtid om hon väljer att stanna

  3. Höjden av elakhet att göra som han gjort

  4. En mental frisk man är en mentalt frisk man. Då gör man inte så.

  1 Det är väl ingen här som antytt att ts är värdelös?
  2 Förstår inte hur familjen blir förnedrad? Det är hedersspråk.
  3 Inget "nästan" då, då håller jag med.
  4 Klart det finns avskum som är normalt mentalt friska iaf.

  Nu ska jag inte ta fler sidospår, ursäkta mig ts.

 • Mån 16 sep 2019 09:07
  +4
  Anonym (Svensk?) skrev 2019-09-16 06:29:45 följande:

  Är han svensk? Jag har liksom svårt att tro att en svensk, som växt upp här med våra värderingar, skulle kunna göra något sådant här. D.v.s. det finns naturligtvis svenska män som har mentala funktionshinder eller är psykisk sjuka, som skulle vara i stånd till det, men så kan det ju inte vara i TS' mans fall. Det skulle inte komma plötsligt efter fem år. 

  Barnsängstiden - d.v.s. den tid som en kvinna inte ska ha sex efter förlossningen - har i alla tider varit sex veckor, och den ska respekteras oavsett allt annat. Tyvärr pratar man inte längre om barnsängstiden som "sex veckor" på MVC och i förlossningsvården, utan man säger att kvinnan ska ha sex igen när hon "känner sig redo". Men det kan ju i verkligheten bli "när mannen känner sig redo"...


  Jösses. Jag har ingen aning om vem ts sambo är men jo, svenska män våldtar också.
 • Mån 16 sep 2019 16:53
  +2
  Anonym (Cissi) skrev 2019-09-16 16:25:00 följande:

  De kunde inte ha sex innan, dvs de var tvungna att gifta sig för att kunna ha sex. Låter svenskt... not.


  Anonym (Cissi) skrev 2019-09-16 16:29:11 följande:

  Läste du ens inlägget hon skrev? Hade de varit tillsammans utan oskuldstvång hade detta garanterat kommit fram tidigare. Svårt att se att en svensk kille med våldäktsvanor i sömnen skulle klara sig igenom samboskap och sexliv i fem år utan att det kommer fram. Är nog inte jättemånga som skulle fortsätta och gifta sig och skaffa barn med en serievåldtäktsman. Hoppas för mitt liv att TS lämnar aset.


  Läste du själv ts inlägg? Jag vet inte vad du svamlar om men ts har inte skrivit något om att de var tvungna att gifta sig för att ha sex.
  Anonym (Svensk?) skrev 2019-09-16 16:40:53 följande:

  Jodå, men just den här typen av respektlöshet och uppfattning att mannen äger kvinnan och hennes kropp, är typisk för vissa andra kulturer. Inom islam t.ex. existerar överhuvudtaget inte begreppet "våldtäkt inom äktenskap", p.g.a. kvinnan, i och med att hon gift sig med mannen, anses ha gått med på alla samlag som han kan vilja ha - resten av livet. Fråga vilken imam som helst! 


  Ingenstans ger ts uttryck för att så skulle vara fallet här och vore det så skulle mannen knappast behöva manipulera ts till att se honom som offret genom att hota med självmord, ts hade antagligen inte heller sagt att hon är den dominanta i relationen och mannen hade inte gått till en psykolog.

  Tror ni verkligen att svenska män inte våldtar? Det är verkligen tragiskt isf. Män våldtar, kvinnor våldtar. Och fortfarande fattar inte många att de faktiskt begår våldtäkt när de har sex med sin partner utan samtycke, och fortfarande tycker många att det är mer olämpligt än brottsligt.
 • Mån 16 sep 2019 16:54
  +1
  Solarn skrev 2019-09-16 16:53:03 följande:

  Läste du själv ts inlägg? Jag vet inte vad du svamlar om men ts har inte skrivit något om att de var tvungna att gifta sig för att ha sex.Ingenstans ger ts uttryck för att så skulle vara fallet här och vore det så skulle mannen knappast behöva manipulera ts till att se honom som offret genom att hota med självmord, ts hade antagligen inte heller sagt att hon är den dominanta i relationen och mannen hade inte gått till en psykolog.

  Tror ni verkligen att svenska män inte våldtar? Det är verkligen tragiskt isf. Män våldtar, kvinnor våldtar. Och fortfarande fattar inte många att de faktiskt begår våldtäkt när de har sex med sin partner utan samtycke, och fortfarande tycker många att det är mer olämpligt än brottsligt.


  Och dessutom, vad spelar det för roll här vilken etnicitet eller religion ts man har?
 • Fre 4 okt 2019 18:39
  +1
  Anonym (Greger) skrev 2019-10-04 18:34:22 följande:

  Men för fan. Lite får man väl bjuda till när man valt varandra och bor under samma tak. Varför är man överhuvudtaget ens med den andre då? Min kvinna kommer och har ont i axlarna, hon vill ha massage efter en veckas stress och slit, jag masserar hennes trötta kropp för hennes skull. Ska jag säga, du har väl egna händer att massera med, för helvete, vad har hänt med alla svenska kärringar som har glömt att tömma påsen på sin man och på köpet få en smidigare relation till sin partner och lyckligare samvaro! Är det feminismens fel tro! Satans egoism! Bara jag jag jag....


  Ja precis, lite får man bjuda till, och när kvinnan precis fött ett barn får mannen bjuda till och ge kvinnan tid att läka.
 • Fre 4 okt 2019 18:45
  +1
  Anonym (Botten is nådd) skrev 2019-10-04 18:36:58 följande:

  Du menar att TS har rätt att bli våldtagen som nyförlöst för att hon minsann får ställa upp?

  Vem är mest ego i den handlingen då tycker du?


  Och angående ditt exempel på att din kvinna vill bli masserad, om du tänker dig att du har 2 brutna händer, bör du då bjuda till och massera henne, eller får hon acceptera att dina händer måste läka först?
 • Fre 4 okt 2019 18:56
  Anonym (Greger) skrev 2019-10-04 18:50:17 följande:

  Vad har hänt med er? Vad har hänt med den svenska kvinnan? Hon var en ljuvlig sommarfläkt förr. En hägring man kunde dö för! Lyssna på dig själv! Ni är många som låter som du. Vad har hänt med er?


  Är detta den fina svenska kvinnosynen som vi svenskar är så rädda om?

  Kvinnor har aldrig gillat att bli våldtagna, tyvärr så var det dock lagligt innan, är det den tiden du drömmer om?
 • Lör 5 okt 2019 02:15
  Anonym (Frida) skrev 2019-10-04 19:02:17 följande:

  Fast en poäng har Greger. Man bör undvika vaginalt sex tills avslaget slutat eller stygnen läkts. Men det betyder inte att man inte kan ha sex alls i någon form. Det är fel av honom att tvinga sej på henne när hon sover, men också sorgligt att han ska behöva. Att stänga av sexet och gå helt upp i föräldrarollen är inte jättesmart utan det kan dra iväg och bli hur länge som helst. När det gått 8 veckor är det fortfarande amning, torrt i vaginan, sen är det trötthet och nattvak och fullt upp i 5-6 år. Att ensidigt vägra all sorts sex ger problem i relationen, det måste man var medveten om oavsett orsak och vem i relationen som är ointresserad. Problemet är inte att ts inte får säja nej, det är klart hon får men varför vill hon inte?


  Skämtar du? Män behöver alltså våldta om de inte har en villig partner? Hur funkar det tänker du? Om mannen är singel, ska grannen vara skyldig att ställa upp så mannen inte BEHÖVER springa ut på stan och attackera en ensam kvinna på väg hem från busshållplatsen? Antar att män inte kan dömas för våldtäkt då eftersom de inte hade BEHÖVT våldta kvinnor om kvinnor bara gjorde sin plikt och särade på benen när en man vill ha sex?
 • Lör 5 okt 2019 02:17
  Anonym (A) skrev 2019-10-04 20:33:21 följande:

  Håller med


  Så du är också en lika obehaglig victimblamande typ alltså.
Svar på tråden Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen
Logga in
Bli medlem