• Anonym (Pepp)
    Thu 12 Sep 2019 08:22
    6161 visningar
    206 svar
    206
    6161

    Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen

    Anonym (anonym) skrev 2019-09-10 13:53:07 följande:

    Vet inte vart jag ska ta vägen riktigt och känner att jag behöver skriva av mig! Jag och min man fick en fin liten son för tre veckor sedan och jag har därmed förklarat noga för honom att sex är uteslutet just nu då jag inte vill försöka såhär tidigt efter förlossningen. Har även klargjort för honom att oskyddat sex inte är ett alternativ förrän jag har börjat med preventivmedel som jag ska ordna på efterkontrollen om några veckor och infektionsrisken är han väl medveten om. 

    Vi har myst några gånger och så fort han insisterat på att han vill ha sex så har jag sagt ifrån. Men så vaknade jag i förrgår av att han hade oskyddat sex med mig medan jag sov, vilket han först förnekade och därefter bortförklarade med att "den råkade slinka in när jag myste med dig". Hade rätt så ont efteråt, blödde lite ljusrött blod och var väldigt orolig över både graviditet samt infektionsrisk. Var såklart även djupt besviken på att han valde sin lust på min hälsas bekostnad. Jag visade tydligt att det inte var okej att bete sig så men valde trots allt att försöka bortse från vad som hänt, inte minst för vår 3-veckors sons skull. 

    Inatt vaknade jag av att det hände igen, denna gången gjorde det riktigt ont och jag puttade bort honom och sprang in på toa där jag såg att det börjat blöda även denna gången. Hans bortförklaring var att han trodde han var precis vid öppningen, vilket jag anser vara skitsnack då jag kände att det var ordentligt sex långt in. Han säger även att han känner sig fruktansvärt hemsk, äcklig, att han inte kan kontrollera sig etc.

    Vet verkligen inte vad jag ska göra, detta är en helt ny sida av honom som jag aldrig sett under våra fem år tillsammans (dock så har jag aldrig inte kunnat ha sex tidigare så det förklarar kanske saken) och jag känner mig så himla ledsen över att han i stunden inte bryr sig alls om varken mina känslor eller min hälsa. Han är verkligen världens finaste person bortsett från dessa händelserna och det faktum att vi har en liten nyfödd gör att det hela känns så mycket värre.

    Vad hade ni gjort i min situation?


    Om han inte kan kontrollera sig får ni väl ha skilda sovrum!? Jag har inte läst alla inlägg, men om ingen annan skrivit det bör du förklara för honom att det han gjort räknas som våldtäkt!
  • Anonym (Pepp)
    Thu 12 Sep 2019 08:29
    #96
    +4
    Anonym (Sluta överdriv) skrev 2019-09-12 07:52:42 följande:

    Tycker du förstorar upp och överdrivet en massa. Kvinnojour(?) ärligt, det är ts partner och pappan till hennes barn du svartmålar.

    Klart man kan ha sex även som nyförlöst, herregud


    Man har sex som nyförlöst OM MAN VILL. TS vill inte. Hennes man har haft sex med henne utan hennes samtycke = våldtäkt!
  • Anonym (Pepp)
    Fri 13 Sep 2019 08:52
    +1
    Anonym (Sluta överdriv) skrev 2019-09-12 11:58:17 följande:

    Du antar helt fel jag tre barn och har fött dem alla.

    Tycker ändå att det överdramatiseras i den här tråden helt i hysteriskt me to anda...

    Har man en partner får man ställa upp lite annars ska man inte bli så förvånad om partnern hittar sex på annat ställe


    TS har ju precis fött mannens barn! Han kan väl för tusan vara lite tacksam och bry sig om att hon inte vill just nu!
  • Anonym (Pepp)
    Fri 13 Sep 2019 08:55
    molly50 skrev 2019-09-12 14:41:56 följande:
    Om man hotar med otrohet för att ens nyförlösta kvinna inte vill ha sex så är man ändå inte mycket att ha.
    Nej, det är det som skiljer männen från mössen!
  • Anonym (Pepp)
    Fri 13 Sep 2019 09:47
    +2
    molly50 skrev 2019-09-13 09:21:09 följande:
    Hur menar du då?
    "Are you a man or are you a mouse?" Om man hotar sin nyförlösta kvinna med otrohet om hon inte tycker det är OK att man våldtar henne när hon sover då är man ingen man utan en fegis/ynkrygg.
  • Anonym (Pepp)
    Wed 18 Sep 2019 12:00
    Anonym (Soc.) skrev 2019-09-17 18:44:44 följande:
    Du är helt verklighetsfrånvänd och lever i en total illusion om de svenska männen. Att tvinga sig på en nyförlöst kvinna, gärna extra hårdhänt är lite av en favoritsysselsättning för misshandlande män. Och jo även svenska män. Att ha samlag med en kvinna som blöder efter mens eller förlossning är däremot ofta väldigt tabu inom andra kulturer och kommer inte på fråga även om skälen inte är omsorg om kvinnan. Så just detta brott är det nog vanligare att svenska män begår enligt min rätt gedigna erfarenhet.
    Exakt. I många kulturer anses kvinnan (tyvärr) oren vid dessa tillfällena i livet.
Svar på tråden Han hade sex med mig när jag sov strax efter förlossningen