• Anonym (Frun)
    Wed 11 Sep 2019 11:32
    736 visningar
    42 svar
    42
    736

    Har vi inte kommit längre?

    Anonym (Ace) skrev 2019-09-10 22:36:13 följande:
    Kanske en lärdom för kvinnor.... Fäst mindre vikt vid mannens yttre kvaliteter och mer vid hans inre när ni väljer pappor till era barn. Ett sådant beteende kommer knappast som en blixt från en klar himmel.

    Snygga män åker i många avseenden, precis som vackra kvinnor, på räkmackor genom livet där egoismen och den egna bekvämligheten är vad som betyder något. Varför skulle de helt plötsligt börja anpassa sig?
    Så sant som det är sagt, tecknen finns där på ett tidigt stadium men många väljer att inte se dem.
  • Anonym (Frun)
    Wed 11 Sep 2019 12:02
    #29
    Anonym (ts) skrev 2019-09-11 11:51:04 följande:
    Oj. Jag vet inte om jag håller med här. Min man är snygg men absolut inte någon bekväm egoist. Jag känner dessutom till rätt många fula mansgrisar..
    Däremot ligger det viss sanning i att många dåliga egenskaper faktiskt syns rätt tidigt i förhållanden när man väl tänker tillbaka, dock är jag inte riktigt lika övertygad om att just barnfrågan alltid är en av dessa..
    Jag vet inte om det är så att många män säger det dom tror kvinnan vill höra, eller om dom faktiskt hade planer på att vara mer delaktiga men sedan ramlat in i något slags förväntad mall/grupptryck från omgivningen..
    Tidiga tecken är egoism, mycket prat och lite verkstad, lova och ha planer men det blir inte mycket av. Många av dessa menar säkert att de ska vara delaktiga men fattar inte vad det innebär med ett litet barn och så kör de som vanligt.
Svar på tråden Har vi inte kommit längre?