Inlägg från: Anonym (Yber) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kaffedraken)

    Har förskolan rätt?

    Anonym (.) skrev 2019-09-11 13:12:57 följande:

    Jag undrar hur skolan har kunnat misslyckas så kapitalt som fått folk att tro att fritid bara är skojsigheter.


    Undrar jag med. Förskola har du rätt till under det att du arbetar och tar dig till och från din arbetsplats. Barnvakt för möte på skolan får du fixa själv ts.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Anonym (??) skrev 2019-09-11 13:22:40 följande:

    Är skrämmande om det är så som någon påstår.

    Om jag har ett möte med rektor lärare och skolpsykolog så ska jag inte ha rätt att ha mitt yngsta barn på förskola?

    Med vanlig arbetarlön , maxtaxa o tre barn varav ett som har stora problem i skolan så har inte jag råd att skaffa barnvakt och har inget nät att lämna mitt yngsta hos för den peng det kostar att anställa en tillförlitlig barnvakt. Lämnar inte heller barnet för en billigare peng hos en människa barnet inte har någon form av relation till.

    Om jag går från jobbet för att gå på ett möte av ovanstående slag. åker jag väl inte o hämtar mitt förskolebarn, tar med det på möte för att sen lämna åter på förskola o sen tillbaka till arbetet???

    Självklart har man rätt att efter dialog med förskola gå på viktigt möte.


    Att ens referera till maxtaxan är ett skämt! Mina föräldrar betalade mer för barnomsorg på 80-talet än vad jag betalar nu. Ändå säger man att det på den tiden var "förvaring". Hur det går ihopmed det ökade trycket idag, läroplan samt större barngrupper är för mig väldigt märkligt. Sorry för trådkapning här men jag var bara tvungen.
Svar på tråden Har förskolan rätt?