Inlägg från: Anonym (Nädu) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Nädu)

    Har förskolan rätt?

    Anonym (Ann) skrev 2019-09-11 13:11:27 följande:

    Arbetar du under mötena, menar du?

    Den tid du inte arbetar/studerar är din fritid. På fritiden gör man inte bara roliga saker, man går till tandläkaren, möten på skolan, möten i BRF osv.


    Så om du måste åka till läkaren mitt under arbetstid så skulle du åka från jobbet, hämta alla dina barn, åka till läkaren, åka och lämna barnen igen och slutligen åka tillbaka till jobbet och jobba klart för dagen? Tror inte många skulle göra så.
  • Anonym (Nädu)
    Anonym (.) skrev 2019-09-12 08:59:15 följande:

    Läkartider går att få utanför arbetstid, det handlar om vilja och att ha tålamod att vänta. Så samhällsekonomiskt är det bättre att föräldrar tar läkartider som passar dem istället för att kräva första bästa tid och sen kräva att samhället ställer upp på dem med gratis barnpassning.


    Läkartider går aldrig att få utanför arbetstid om man jobbar kontorstider. Vårdcentraler och specialister jobbar också kontorstider eller ännu kortare arbetstider. Det är väl akutbesök som går att göra utanför arbetstid för oss med kontorstider. Inget annat.
  • Anonym (Nädu)
    Anonym (.) skrev 2019-09-12 12:33:13 följande:

    Det är inte sant. Kanske är det så i din stad men det hör faktiskt inte till en principdiskussion.


    Bor i Stockholm så har ganska stora valmöjligheter. Fortfarande ingen vårdcentral på min sida av staden som har öppet längre än kontorstider förutom de som har akuttider kvällstid. I övrigt får man tidsbokade tider till allmänläkare och specialister på kontorstid. Tror du är ett undantag som har hittat en doktor som jobbar andra tider. Så man kan inte ha en principdiskussion som grundar sig på.något som du är den enda som lyckats med.
  • Anonym (Nädu)
    Anonym (.) skrev 2019-09-16 17:25:15 följande:

    Jag bor i Stockholm och det du säger är inte sant. 

    Du kan boka de tider du vill men som jag sagt flera gånger, du kan tvingas vänta på att få en tid som passar dig.


    Vad lustigt för jag har ju just varit inne och kollt just öppettider (för att se om jag hade så himla fel) och jag kollade på ca 25 st, från norr till söder, alla hade 8-17 förutom en som hade 7.30- 17. Vilka är det som har andra tider då förutom de med akutmottagning? Hemskt nyfiken.
Svar på tråden Har förskolan rätt?