Inlägg från: Anonym (Fri och lycklig) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Fri och lycklig)

    Nu lämnar jag min man- behöver kloka råd

    Anonym (drar) skrev 2019-09-12 12:45:34 följande:
    Fast alltså, jag tror verkligen inte att jag förstör mina barns liv. Varför skulle jag göra det? Det är inte så att de slängs ut i en otrygg miljö full av bråk och hot. Vi är stabila människor med god ekonomi och stora sociala nätverk runt omkring oss. I vår närhet finns dessutom flera exempel på skilsmässor som gått bra, där barnen mår ypperligt och alla ex umgås mer eller mindre.

    Och varför ska bara JAG ta ansvar för de val jag gjort? Det var ju inte så att jag skrev under något livsstidskontrakt att serva och projektleda en bekväm karl helt oförmögen att visa känslor resten av livet? Jag gifte mig med en omtänksam man i en tillvaro av kärlek, ömhet, närhet och ömsesidig respekt. Nu är han inte den personen längre, varför ska jag då behöva leva resten av livet med honom och lida om jag inte behöver?
    Det här var det sundaste inlägget jag läst på länge! Du ska tänka som en man hade gjort, och det gör du rätt i. Varför ska du serva och stå ut med något som du inte trivs med resten av livet, och på sikt garanterat bli både bitter och ångra dig djupt när du är 55+ och du hade chansen att få bli lite j-a glad.
    En glad mamma! Inte en bitter olycklig! 
    EN MAN hade troligen inte planerat en bråkdel för att allt skulle bli bra, han hade bara hittat en ny och dragit. Du har gjort upp en plan för familjens bästa!
    Det enda jag tänker på i den här soppan, som jag önskar dig varmt lycka till med, är att under inga omständigheter blanda in nya partners på mycket lång tid framöver. Låt det bli du och barnen, trygghet och harmoni. Då kan man börja tänka på sig själv igen. Barnen först! Men det där ser jag i texten att du har stenkoll på redan också. Det där blir bra ska du se! Lycka till!
Svar på tråden Nu lämnar jag min man- behöver kloka råd