• cleoeme

    Han är typ besatt av henne!

    Frågan är ju varför du vill vara med någon som uppenbart har känslor för någon annan?

  • cleoeme
    Anonym (självplågare) skrev 2019-09-20 11:01:20 följande:

    Nej ser man realistiskt på det så har jag ju ingen framtid med honom där jag skulle känna mig trygg. Att bygga vidare på detta skulle bara innebära misstankar och svartsjuka. Så det är inte på det viset att jag vill förstå honom för att kunna gå vidare med honom utan jag blir bara vetgirig eller vad man ska säga och analyserar beteendet och hans känslor då människans psyke och alla olika individer vi är intresserar mig. Att försöka förstå är det som hjälper mig att släppa taget till slut. Hur man än vänder och vrider på det just nu så har jag starka känslor för honom men det gäller väl att försöka låta hjärnan och förståndet ta över rodret. Jag önskar att jag hade en framtid med honom där han var nöjd med bara mig men så är ju inte fallet tydligt nog. Han tycker om mig mycket, det tvivlar jag inte en sekund på, men inte tillräckligt.

    Jag har varit arg, ledsen och så sårad men uppskattar ändå hans ärlighet fast den river sönder mig inifrån. Men att ha fått ventilera om det här med er okända människor har faktiskt fått mig att landa lite och lugnat ner mig. Men vad jag kommer sakna alla de roliga stunder vi haft ihop för roligt har vi verkligen haft plus sexet som är det bästa sex jag haft kan jag säga, men efter detta tvivlar jag på att jag skulle kunna släppa loss på det planet igen.


    Honey, let him go ... seriöst vilket självskadande detta är på en rätt sjuk nivå också. Det är inte hälsosamt för någon av er. Stackars den andra kvinnan som måste stå ut med att din karl är besatt av henne OCH att även hans ex är besatt. Du behöver hjälp.
Svar på tråden Han är typ besatt av henne!