• Anonym (Kaffedraken)

    Gravid och svartsjuk - nu har han fått nog

    Anonym (Löpmage) skrev 2019-09-15 08:26:23 följande:

    Jag tycker att du ska gå i terapi själv för att ta itu med dina problem. Parterapi kommer inte att fixa din svartsjuka. Du ska heller inte försöka få tillbaka honom. Du ska inte ha ett förhållande överhuvudtaget förän du klarar av det. Jag säger inte det för att vara taskig utan för att du ska må bättre. Sjukligt svartsjuka personer mår ju faktiskt inte bra i relationer.


    Jag håller med dig. Otroligt förmätet av en sjukligt svartsjuk person att föreslå parterapi.
  • Anonym (Kaffedraken)
    Zarch skrev 2019-09-15 10:58:13 följande:
    Jag håller med. Det verkar som att så fort någon skriver att dom är svartsjuka här på forumet så kommer alla fröken duktiga fram för att påtala hur HEMSK denna person är trots att det verkar som att det finns fog för det.

    Finner det också sjukt tröttsamt, och lite hyckleri är det också för jag tror att alla mer eller mindre kan drabbas av denna ?fula? sjukan i skarpa lägen.
    För min del, som en av de duktiga fröknarna, så tycker jag att svartsjuka är lika vidrigt som jag tycker att otrohet är. Därtill förbluffas jag av att så många sjukligt svartsjuka som tror att det går att bevaka, övervaka och kontrollera fram en trohet hos en partner som inte vill vara trogen, Komplett vansinne i mina ögon. 

    Dylikt går bara framgångsrikt att förhålla sig till på två sätt - antingen leva med det eller lämna det. 
Svar på tråden Gravid och svartsjuk - nu har han fått nog