• Lillfia989

    Är det positiva äl stickor trots ingen ÄL?

    Planerar barn med sambon. Är på ÄL +5. Hade alltså ägglossning för 5 dagar sen. På kvällen kände jag som molvärk och stickningar och det har hållt i sig varje dag. Det hugger till ibland som håll på högra sidan. Igår både morgon och kväll har jag som något lättare illamående. Hade dock inte ätit så vet inte om de är därför magen vänder sig ut och in. Och kände de var för tidigt med grav test nu så tog 2 st äl test bara för skoj skull. Ska ju inte ha äl nu!

    Och funderar nu om ÄL testen är positiva eller negativa ????? tyckte de var lite för starka att vara så långt efter ÄL.

  • Svar på tråden Är det positiva äl stickor trots ingen ÄL?
  • Lillfia989

    Jag misstänkte jag eventuellt vore gravid eftersom det kan ge utslag på äl stickor med. Oxh tyckte strecken var så starka jämfört med andra negativa test på äl jag gjort förut.

  • Lillfia989

    Jag vågar inte ta gravtest. Blir så besviken om den är negativt. Vilket är högst troligen då de är tidigt men anledningen till varför jag skapade tråden var för jag förväntade mig svagare streck på ägglossningstesterna med tanke på hur svaga strecken annars är för mig vid negativa test. Det ser ut som en stegring men jag kan omöjligt ha en stegring då jag hade starkt positivt på äl stickorna för 5 dagar sen. Och hur jag känner av den så starkt med.

    Tog äl stickor nu då jag först redan kissat med morgon urin och tyckte de bara var lite roligt eftersom jag vet jag fått positiva äl test vid tidigare graviditeter. Dock mycket starkare men då testade jag vid försenad mens också. Men tycker de är för starka äl stickor för att vara några dagar efter äl!

  • Lillfia989

    Ja! Svårt att hålla sig med att vänta in Bim. Usch har som stickningar och drar i högra sidan hela tiden vid äggstocken ich känner mig illamåendet vid lunchen här på jobbet. Även efter jag nu ätit så är det en klump i magen. Känns som jag skulle vilja spy

  • Lillfia989

    Hej igen! Om någon är kvar. Jag kände jag blev så jädrans nyfiken så när jag kom hem efter jobbet (poängtera) inte något morgonurin alltså och 5 dagar efter ÄL. Så är inne på BIM -9 så fick jag detta svaret på graviditets testet nyss! Är det verkligen ett plus jag ser Hur är de ens möjligt? ????????

Svar på tråden Är det positiva äl stickor trots ingen ÄL?