• Giftskåneman

    Skulle ni acceptera?

    Ja, om du håller på och inte släpper det, absolut, du berättar inte hur länge ni diskuterade, om han tycker det är en bagatell eller inte eller vad bråket rörde sig om, han kan ha sagt sitt och du fortsätter, klart han har rätt att säga så.

    Berätta allt istället för att låta folk gissa.

  • Giftskåneman
    Anonym (Villrådig) skrev 2019-09-18 22:40:04 följande:

    Nej jag ville fråga en seriös fråga om andra tycker det är okej beteende. Jag skälv tycker inte det men tydligen du. Och jag har hellre en offerkofta om du vill kalla det så än att vara en bitter man från Skåne.


    Jag är inte bitter, varför tror du det? Dessutom, hörde era barn dig tala om för honom att han slapp allt hushållsarbete?
  • Giftskåneman
    Anonym (Villrådig) skrev 2019-09-18 22:47:44 följande:

    Man märker tydligt att du är extremt bitter. Det där är dina ord inte mina, nu hittar du allt på lite och vänder och vrider på utgångsfrågan. Jag ska hälsa min man att han har en beskyddare här, han och alla män för säger du att det är synd om alla män som måste leva med dessa kvinnor måste det ju vara så.


    Nu är det dina ord.

    Alltså var det du som inför barnen berättade hur kass han är och då bad dig hålla käften? Han vill kanske inte barnen ska höra det, även om det nu är rätt?
  • Giftskåneman
    baralillatant skrev 2019-09-18 22:51:17 följande:

    Med vilken bakgrund tycker du det är rätt att be sin käresta att hålla käften?


    Ts tar upp hör hemskt det är för barnen att höra pappan säga så, hur mycket ts sagt till honom innan inför barnen vill inte ts berätta, i mina öron är det där det började.

    Ts gör säkert allt hon säger hemma, betvivlar inte det, men hon kommer hem hungrig och trött och mannen börjar gnälla och hon låter det komma ut inför barnen, då kanske det är lika illa som håll käften?
  • Giftskåneman
    AndreaBD skrev 2019-09-18 23:03:38 följande:

    Jag sa efter min skilsmässa för att min ex-man sa så till mig två, tre gånger: Det där kommer jag aldrig mer acceptera av någon man. Då går jag direkt. 


    Önskar dig all lycka i alla dina kommande förhållande du kommer ha.
  • Giftskåneman
    Anonym (Villrådig) skrev 2019-09-18 23:04:28 följande:

    Herregud! I dina öron är det där det började?? Jag har skrivit vad jag sa om du läser lite ovanför här. Vad du hör i dina öron verkar ju vara både det ena och det andra. Låter det komma ut inför barnen? Du är ju inte klok nånstans. Jag ber dig att sluta komma med råd i trådar som den här, du behöver som sagt inte beskydda alla män.


    Nä, endast få medhåll är ju bäst.

    Sen kan man säga saker på olika vis, exakt samma ord betonat på olika kan tolkas olika.

    Och när du säger jag inte är klok nånstans känns det inte som du skulle med en lätt suck säga att, detta är det jag alltid gör till din man. Säga till nån som du diskuterar med, du är inte klok tyder inte på nån större medkänsla.
  • Giftskåneman
    molly50 skrev 2019-09-19 10:17:17 följande:

    Men TS har ju berättat vad hon har sagt. Är det helt otänkbart för dig att det kan vara allt hon sa,eller måste hon ha sagt något mer?

    Eller kan TS man faktiskt kan vara en mansgris som inte tål att få hjälpa till hemma en kväll och sen bli emotsagd när han protesterar emot det?

    Jag har själv varit ihop med en sådan mansgris så jag vet att de finns.


    Mesta tyder på att ts man är en bortskämd jävel, men din bortskämda jävel och hennes bortskämda jävel är inte samma person.

    Det jag försöker komma fram till är hur och när och i vilken situation ts fick höra detta i?

    Om hon ofta klankar ner på hans förmåga som pappa och partner eller om det kom fram under ett storgräl?

    I ett storgräl där mycket som borde vara osagt sagt är inte håll käften nåt konstigt, men efter ts påhopp på mig tror jag det är mer än hennes kommentar som gjort han sagt så, det lågintensiva gnatandet kan vara lika nedbrytande som ett storgräl. Han fick nog helt enkelt, hon har fått nog men ts påhopp på mig får mig tro att det är mycket hon inte berättar.
Svar på tråden Skulle ni acceptera?