• Anonym (Ace)

    Kär i min killkompis?

    Vågar inte du ta "första steget"....?

    Tror inte du behöver oroa dig så myclet... killkompisen har i min värld redan tagit de 5 första stegen här och dy har endast varit reaktiv/föjt honom....

    Själv hade jag nog tappat intresset för en tjej om jag alltid skulle vara den som ger komplimang först eller tar initiativ till fysisk kontakt eller ringer först.... eller är det bara han som ska bekräfta dig och du som ska ta emot utan risk för diss?

  • Anonym (Ace)
    BarbaBeau skrev 2019-09-20 09:20:46 följande:

    Jag tycker att jag visar honom tillbaka att jag är intresserad. Jag har tex påmint och sagt att vi måste ta vår filmkväll snart. Jag hör av mig då och då...

    Han är för bra o för snygg för mig, dessutom 10+ år äldre. Det är delvis därför jag inte vågat 'på riktigt'. Men kanske får visa lite mer hur jag känner... Men hur?!


    Varför skulle han vara för bra och snygg för dig? Det är han som avgör om han är för bra för dig och det verkar han faktiskt inte tycka baserat på det du skriver. Däremot skulle jag som man vara lite försiktig med att visa intresse för en kvinna som är så pass mycket yngre mest för att vi då ofta ses som gubbsjuka äckel, medan kvinnor istället ses som pumor som bara lever livet och tar vad livet har att erbjuda.
Svar på tråden Kär i min killkompis?