• Anonym (K)

    Kär i min killkompis?

    Ta chansen och tala om för honom vad du känner. Låter som att han känner lika för dig men att han också är rädd för att ta första steget och förstöra er vänskap.

    Finns inget bättre än kärlek som börjar med vänskap:) (Talar av egen erfarenhet)

  • Anonym (K)
    BarbaBeau skrev 2019-09-20 09:20:46 följande:

    Jag tycker att jag visar honom tillbaka att jag är intresserad. Jag har tex påmint och sagt att vi måste ta vår filmkväll snart. Jag hör av mig då och då...

    Han är för bra o för snygg för mig, dessutom 10+ år äldre. Det är delvis därför jag inte vågat 'på riktigt'. Men kanske får visa lite mer hur jag känner... Men hur?!


    Det spelar ingen roll att du påminner om sånt, det kan även betyda vänskap.

    Tänk absolut Inte "Han är för snygg för mig och är äldre"!! Glöm den frasen;)

    Bästa är att du säger hur du känner, är säker på att han är livrädd för att förstöra er vänskap, och känner att det är bättre att fortsätta ha dig som vän än att chansa och du känner dig obekväm för att han avslöjar sina känslor.
  • Anonym (K)
    BarbaBeau skrev 2019-09-21 10:56:15 följande:

    Jag vet inte... Han är inte typen som är blyg annars. Han är social och öppen.

    Han kanske bara vill vara snäll med sina komplimanger? Jag kanske tror för mycket?

    Är så osäker vad gäller detta..


    Låter mer som att du inte är redo att dejta någon överhuvudtaget, sådär går inte hålla på då att tänka som en 20 åring längre ...

    Spelar ingen roll hur oblyg eller social han är, är han rädd för att förstöra er vänskap så är han och är det någon man tycker om så blir man mer försiktig.

    Håller du på sådär så lär du gå miste om chansen.
  • Anonym (K)
    BarbaBeau skrev 2019-09-28 09:57:18 följande:

    Vi träffades igår. Jag tycker att jag försökte visa honom hur jag känner, men jag vet inte. Fick nog ingen respons i så fall... ????

    Vi var hemma hos mig igår, tog hem käk, drack lite vin och kollade på film. Satt och pratade länge när vi käkade. Satte oss i soffan, nära så att vi rörde vid varandras armar, men inte ner.

    Efter en stund lutade jag huvudet lite mot honom, men satte mig snabbt upp igen. Han sa då att jag gärna fick luta mig, och då gjorde jag det en liten stund men ångrade mig igen och satte mig upp. Han visade inget, som att lägga armen om mig, att han ville att jag skulle vara kvar mot hans axel...

    Fortsatte att se film en stund, lyssnade lite på musik. Och sen stack han hem. Fick två långa kramar innan han gick.

    Sonmnade snabbt sen, men han hade skickat sms o tackade för en mysig kväll när jag vaknade.

    Jag vet inte alls hur han tänker... Hade hoppats på lite ner tydlighet från hans sida.

    Ska jag lägga ner de här funderingarna och bara låta det vara på kompisnivå?

    Hur hade ni tänkt och gjort?


    Han håller definitivt på att tröttna på dig. Hur ska han kunna tolka av att du lägger huvudet ett par minuter på hans axel att du vill ha ut mer av er relation? Det måste du väl förstå själv att han inte kommer anstränga sig mer för din skull nu. Vilket är full förståeligt. Tror du förstår det själv också att det är DU som måste SÄGA något...!
  • Anonym (K)
    BarbaBeau skrev 2019-09-28 10:34:32 följande:

    Det vill jag absolut inte att han ska. Är bara så rädd för hur han kommer att ta det om jag säger att jag tycker om honom...


    Fast nu har du tjatat tillräckligt om att du är rädd för vad han ska säga. Antingen kommer han börja undvika dig nu eftersom att han känner att han bara ger men inget får tillbaka, eller så säger du hur du känner och fortsätter därifrån.

    Det är mest larvig om ni nu är 30+ och håller på sådär, ni kommer bara att förlora på det. Bättre att säga ärligt vad ni tycker och om det är ömsesidigt så kan ni bygga en fin relation, är det inte det, då får ni gå vidare och hitta kärlek på annat håll..svårare än så är det faktiskt inte om man är i er ålder!
  • Anonym (K)
    BarbaBeau skrev 2019-11-04 13:07:59 följande:

    Så. Då har det hänt. ????????

    Nu har den ena våndan bytts mot en annan. Hur ska vi nu gå vidare? Ångrar han något? Tyckte han att jag inte var tillräcklig? Tillräckligt fin, snygg? Skäms han?


    Vad har hänt?

    Vad menar du med alla frågor? Om du har avslutat med honom så behöver du bara koncentrera dig på hur Du ska gå vidare, inte hur han ska gå vidare och vad som var fel.
  • Anonym (K)
    BarbaBeau skrev 2019-11-04 13:44:50 följande:

    Vi har 'fått ihop det'.


    Älta för guds skull inte vad han tyckte och tänkte förut då, då lär du skrämma bort honom.

    Lev i nuet och lär känna varandra! Grattis förresten;)
  • Anonym (K)
    BarbaBeau skrev 2019-11-04 14:01:39 följande:

    Nej, inte förut. Nu efter det som hände!

    Är lite rädd för att han ska ångra sig, vara äcklad... Fast vi hade väldigt mysigt och han var väldigt gullig innan vi skjildes åt...


    Hur skulle ni "fått ihop det" om han skulle vara äcklad och ångra sig? Lita på att han vill vara med dig nu.
  • Anonym (K)
    BarbaBeau skrev 2019-11-04 14:23:55 följande:

    Hoppas det... Vi får väl se vad som händer nu... Vill göra om det


    Ni är alltså inte ett par än, ni har bara haft sex?? Fattar jag rätt då?, du skriver lite väl fåordig så det är svårt att förstå vad du menar med dina inlägg.
  • Anonym (K)
    BarbaBeau skrev 2019-11-04 14:38:01 följande:

    Nä, vi är inget par men har träffats mycket sista tiden. I helgen träffades vi hemma, satt och pratade i soffan, lyssnade på musik.. Vi hade druckit lite båda två. Det börjar med att han tar min hand, sen hånglar vi. Vi gick och la oss och sedan blev det sex också... Var inte planerat eller meningen från min sida...

    Så, där e vi nu.


    Alltså står ni och stampar på samma ställe som senaste månaderna...
  • Anonym (K)
    BarbaBeau skrev 2019-11-04 14:55:22 följande:

    Jo... Vad ska jag göra nu då?


    Hela tråden handlar om från start om hur du ska göra ändå har inget annat hänt än att ni har haft sex? Varför vill du ha mer svar när du ändå inte kan ta tag i det?

    Antingen fortsätt vara kk eller så förklarar du för honom att du vill mer och gå vidare därifrån. Hur svårt kan det vara?
  • Anonym (K)
    BarbaBeau skrev 2019-11-04 15:16:05 följande:

    För att jag är en feg tönt. Jättedumt att de blev för mycket sist, men lätt att säga det nu.

    Får väl ta snacket när vi ses..


    Ja någon annan väg finns knappast..
  • Anonym (K)
    BarbaBeau skrev 2019-11-06 08:15:53 följande:

    Vi har inte hörts sedan helgen... Dumt om jag hör av mig?


    Ja, fortsätt spela svårfångade och intresserad bara ibland, det verkar ju ha fungerat...
  • Anonym (K)
    BarbaBeau skrev 2019-11-06 10:01:01 följande:

    Fattar att du är ironisk... Men detta är jättesvårt för mig.

    Skickade iväg ett litet mess för en stund sen...

    Är bara så räd för domen nu.

    Om du ser till bakgrunden, vad gissar du på att han reagerar? ????


    Att han snart kommer tappa intresset för gott, eller så är han numera inställd på att träffa dig när han känner för det tills någon annan som inte är lika svår dyker upp. Det måste vara svårt för honom att tro att du faktiskt är seriös så varför ska han anstränga sig..?
  • Anonym (K)
    BarbaBeau skrev 2019-11-15 11:51:56 följande:

    Tror du verkligen att han gör det? Tycker om mig på mer än vänskaplig nivå alltså? Jag vet inte varför jag tror det... För att det blev sex med en vän kanske..


    Egentligen är jag glad. Jag tycker om honom, men är ju rädd för att förlora vänskapen. Jag vet inte, är förvirrad, även över mina egna känslor. När jag inte träffat honom på ett tag "glömmer" jag hur bra han är men så fort vi ses känns det bra och vi trivs i varandras sällskap.
    När vi hade börjat kyssa varandra igår sa han lite skrattade "vad vi håller på med egentligen?". Jag varade att jag vet inte. Han svarade bara "nä" tillbaka och kysste mig igen.

    Är också fullt medveten om att jag analyserar mycket... Jag har inte det bästa självförtroendet och är inte helt bekväm med hur jag ser ut medan han är snygg och vältränad.

    Ja vi är 35+ respektive 45+. Jag är fullt medveten om att det är tonårsbeteende, men jag iaf är rädd för att det ska påverka vår vänskap om jag gör något "tokigt". Vi har trots allt känt varandra länge... Och faktiskt tycker jag att relationer bara blir svårare med åren...


    Ni kan inte vara rädda för att förlora vänskapen längre eftersom att ni redan har haft sex, två gånger till och med om jag inte minns fel vad du tidigare har skrivit? Vad skulle du kunna gör för "tokigt" nu liksom, du har redan gjort det i så fall...
     
    Hur många månader har du hållt på såhär nu? Bestäm er för hur ni vill ha det så slipper du dina hjärnspöken sen.
Svar på tråden Kär i min killkompis?