• BarbaB­eau
    Thu 19 Sep 2019 22:02
    2466 visningar
    99 svar
    99
    2466

    Kär i min killkompis?

    Får väl börja med att be om förlåtelse om mitt inlägg hamnat fel..

    Men mitt problem är att jag gillar en killkompis till mig, och så sista tiden gillar jag honom verkligen. Förr har vi träffats mest på gymmet eller ute, har varit på bio och sett film hemma vid ett par tillfällen. En bra kille är han.

    Men så i mars i år träffades vi på ett uteställe i stan. När stället stängde var vi inte klara, tyckte vi utan körde en helkväll ute. Han cyklade med mig hem på vägen och när vi skulle säga hejdå, lufar han sig fram som att pussa mig, men jag blev väl både rädd och paff så att jag vände bort huvudet.

    Vi har fortsatt detta, men har inte nämnt något om det. I sommar hängde. I en del och då har han gett små komplimanger då och då. Isst, det kan man göra till vänner... Men jag undrar lite över det...

    För någon vecka sedan käkade vi hemma hos honom. Han hade fixat jättefint och vi satt och pratade hur länge som helst. När vi sedan satte oss i soffan för att se på film, satt vi nära varandra, men ingenting hände.. När jag sen skulle gå sa han att jag jag gärna får stanna men att han jobbar imorgon. kom inte ihåg vad jag svarade på det... När jag sedan skulle gå gav han mig fösr en komplimang för att mina skor var fina, sen tillade han att 'hela du är fin.

    Vi kramades länge innan jag gick och jag fick en liten puss på kinden. Såklart fick han en tillbaka.

    Nu vet jag inte var vi står.. Vågar inte ta första steget. Vill inte sumpa det vi har om han inte är intresserad. Det är en superbra och fin kille!

    Hur hade ni gjort? Vad tror ni att han känner, tänker osv..?

  • Svar på tråden Kär i min killkompis?
  • BarbaB­eau
    Fri 20 Sep 2019 09:20
    #4

    Jag tycker att jag visar honom tillbaka att jag är intresserad. Jag har tex påmint och sagt att vi måste ta vår filmkväll snart. Jag hör av mig då och då...

    Han är för bra o för snygg för mig, dessutom 10+ år äldre. Det är delvis därför jag inte vågat 'på riktigt'. Men kanske får visa lite mer hur jag känner... Men hur?!

  • BarbaB­eau
    Fri 20 Sep 2019 10:26
    #7
    smulpaj01 skrev 2019-09-20 09:39:25 följande:

    Hur gamla är ni?


    Båda är +35 och har varit singlsr länge båda två
  • BarbaB­eau
    Sat 21 Sep 2019 10:56
    #9

    Jag vet inte... Han är inte typen som är blyg annars. Han är social och öppen.

    Han kanske bara vill vara snäll med sina komplimanger? Jag kanske tror för mycket?

    Är så osäker vad gäller detta..

  • BarbaB­eau
    Sat 28 Sep 2019 09:57
    #14

    Vi träffades igår. Jag tycker att jag försökte visa honom hur jag känner, men jag vet inte. Fick nog ingen respons i så fall... ????

    Vi var hemma hos mig igår, tog hem käk, drack lite vin och kollade på film. Satt och pratade länge när vi käkade. Satte oss i soffan, nära så att vi rörde vid varandras armar, men inte ner.

    Efter en stund lutade jag huvudet lite mot honom, men satte mig snabbt upp igen. Han sa då att jag gärna fick luta mig, och då gjorde jag det en liten stund men ångrade mig igen och satte mig upp. Han visade inget, som att lägga armen om mig, att han ville att jag skulle vara kvar mot hans axel...

    Fortsatte att se film en stund, lyssnade lite på musik. Och sen stack han hem. Fick två långa kramar innan han gick.

    Sonmnade snabbt sen, men han hade skickat sms o tackade för en mysig kväll när jag vaknade.

    Jag vet inte alls hur han tänker... Hade hoppats på lite ner tydlighet från hans sida.

    Ska jag lägga ner de här funderingarna och bara låta det vara på kompisnivå?

    Hur hade ni tänkt och gjort?

  • BarbaB­eau
    Sat 28 Sep 2019 10:34
    #16
    Anonym (K) skrev 2019-09-28 10:29:03 följande:

    Han håller definitivt på att tröttna på dig. Hur ska han kunna tolka av att du lägger huvudet ett par minuter på hans axel att du vill ha ut mer av er relation? Det måste du väl förstå själv att han inte kommer anstränga sig mer för din skull nu. Vilket är full förståeligt. Tror du förstår det själv också att det är DU som måste SÄGA något...!


    Det vill jag absolut inte att han ska. Är bara så rädd för hur han kommer att ta det om jag säger att jag tycker om honom...
  • BarbaB­eau
    Wed 16 Oct 2019 18:01
    #18

    Tror det skitigt sig. ????

    Vi har träffats som vi gjort hittills nån mer gång. Vi har skojat, men samtidigt varit allvarliga, om saker vi ska göra tillsammans framöver.

    I lördags var jag ute, vi hade kontakt under kvällen. Han skrev att han var ensam kvar och jag sa villet ställe jag var på. Rätt som det är dyker han upp. Han dansar lite med oss, men sen går haniväg. Skickar ett skumt sms med inget innehåll. Jag ser honom och går fram till honom. Då börjar han vräka ur sig en massa konstiga saker. Sen säger han att han ska gå hem och frågar om jag ska hö ga med. Jag ska bara hänra min jacka men när jag kommer ut har han stuckit. Ringer honom och då är han på väg hem. Svamlar något om att vi varit vänner länge och är på äg hem nu.

    En stund senare skickar han sms och frågar om jag är hemma och att han är orolig. Svarar honom kort att jag är hemma.

    På måndag kväll skickar han att han saknar mig, han hade varit på bio själv. Svarar honom att jag nog trodde att han klarade sig men att han kanske var tvungen att hänga med mig en annan gång. Detta har han inte svarat på... Vet att han är iväg, men är lite orolig ändå..

    Ska jag skicka att jag saknar honom? Vi har nämligen haft onsdag som en träningsdag... Men jag vet inte... Det kanske är dumt...?

  • BarbaB­eau
    Mon 4 Nov 2019 13:07
    #21

    Så. Då har det hänt. ????????

    Nu har den ena våndan bytts mot en annan. Hur ska vi nu gå vidare? Ångrar han något? Tyckte han att jag inte var tillräcklig? Tillräckligt fin, snygg? Skäms han?

  • BarbaB­eau
    Mon 4 Nov 2019 13:44
    #23
    Anonym (K) skrev 2019-11-04 13:27:58 följande:

    Vad har hänt?

    Vad menar du med alla frågor? Om du har avslutat med honom så behöver du bara koncentrera dig på hur Du ska gå vidare, inte hur han ska gå vidare och vad som var fel.


    Vi har 'fått ihop det'.
  • BarbaB­eau
    Mon 4 Nov 2019 14:01
    #25
    Anonym (K) skrev 2019-11-04 13:50:42 följande:

    Älta för guds skull inte vad han tyckte och tänkte förut då, då lär du skrämma bort honom.

    Lev i nuet och lär känna varandra! Grattis förresten;)


    Nej, inte förut. Nu efter det som hände!

    Är lite rädd för att han ska ångra sig, vara äcklad... Fast vi hade väldigt mysigt och han var väldigt gullig innan vi skjildes åt...
Svar på tråden Kär i min killkompis?