Inlägg från: nnnnnnnn |Visa alla inlägg
  • nnnnnnnn

    Presenter/julklappar till 2,5 åring då vi redan har "allt"

    Som många tipsat om - göm undan grejorna i god tid och slå in som julklapp även om de är begagnade.
    Man städar ju ofta bort leksaker som är till för lite äldre barn, så minstingen inte sett dem, annars är det dags att plocka bort en del grejor nu - gärna sådant som inte lekts med så mycket, ta inte favoritleksakerna.
    När de kommer fram till jul så är de nya för barnet.

    Vi tänkte lite så att ifall äldre syskon får något dyrare som ärvs, så får alla barn glädje av det = kan få något mindre/billigare än äldsta barnet.
    Och små barn har ingen koll på pengar. En stor badboll = 1 stort paket = lika mycket som tex sparkcykel...

    Sen har vi inte gett våra barn så dyra saker ändå, det som är dyrt ger vi hela familjen tex studsmatta, helgresa till badland mm. det är inte 1 barns studsmatta som denna kan vara diktator över, det är allas...

  • nnnnnnnn

    Tänkte på en sak till:
    Det du räknar upp är väldigt mycket saker man leker konstruktion och vildare med, har ni leksaker som speglar familjelivet? Tex dockor, kök, barnvagn osv. Sådana grejor har varit favoriter hos killarna här, de har lekt pappa och matat bebisarna, men det har inte varit något som släktingarna har köpt (tradition? Gamla värderingar?) så det har varit bra att vi fått mycket sådant av vänner som avyttrat + att vi själva köpt.

    Rubens barn-dockan har varit en favorit i perioder. Finns på många ställen tex:

    cdon.se/search

Svar på tråden Presenter/julklappar till 2,5 åring då vi redan har "allt"