Inlägg från: KanskeBlirBebis2020 |Visa alla inlägg
  • KanskeBlirBebis2020

    Bebisverkstaden smyger igång!

    Nu i september har jag slutat med mina p-piller efter mer eller mindre 10-12 års piller knaprande. Har länge funderat på att sluta och nu kändes det rätt på många punkter. Jag sa till sambon nu slutar jag, ska vi köra på som vanligt och händer det så händer det eller ska vi avvakta och köra med kondom. Efter en stunds diskussion så kom vi fram till att vi kör på! Vi försöker inte aktivt pricka ägglossning (kan ju dröja med tanke på p-piller avslutet) men skulle det bli en graviditet så är det mer än välkommen ? vi har börjat småprata lite om namn och hur man ska lägga upp ett liv med bebis. Nästan varje dag är det något litet samtal som har med bebis att göra och jag längtar så fruktansvärt att få se ett plus! Tänk att få välkomna en bebis under 2020! ?????

    Jag har börjat äta multivitamin med folsyra i, dricker sällan, har ungefär 10 kiols övervikt men började träna och äta bättre för några månader sedan. Flyttat till orten där vi vill bo och känner lugnet och glädjen i livet. Nu saknas bara att få välkomna en liten bebis....

  • Svar på tråden Bebisverkstaden smyger igång!
  • KanskeBlirBebis2020

    Mysigt att vi är några som kan följas tillsammans ????

    Ja jag är också super nervös att mensen inte ska komma igång någon gång. Enda gången i livet jag väntat på mensen ????

  • KanskeBlirBebis2020

    Jag fyller snart 29, sambon är lite yngre, fyllde precis 26. Vi har varit tillsammans i ungefär två år. Jag har flyttat runt ganska mycket tidigare i livet och är först nu som jag känner att jag har landat i livet på något sätt. Ätit ppiller till och från sedan tonåren men har som sagt precis slutat.

    Haft lite mensvärk idag så hoppas på mens vilken dag som helst, vore underbart om allt kom igång redan så snart!

    Jag är yngsta av två syskon, har inte jätte många barn runt omkring mig. Sambon är från en stor familj, han är yngsta syskonet men har flertalet syskonbarn som han avgudar och de avgudar honom. Redan från första dagen vi lärde känna varandra så här jag vetat att han kommer bli en fantastisk pappa och nu när det är vi två mot världen så är det första gången som jag är redo att finna ro och bilda familj, har varit bebis sugen länge men inte hittat den rätta förrän nu.

Svar på tråden Bebisverkstaden smyger igång!