• Tue 24 Sep 2019 02:25
    498 visningar
    18 svar
    +1
    18
    498

    Bebisverkstaden smyger igång!

    Hej!

    Åh spännande! Själv tog jag ur min jaydess spiral för 5 veckor sen, och har inte haft mens sen typ tonåren. Vi kör lite som ni, händer det så händer det. Men är sjukt nervös över att mensen inte ska komma igång igen.

  • Wed 25 Sep 2019 21:17
    #4
    +1

    Ja men det tycker jag verkligen vi ska göra! ????

    Men eller hur!? Längtar till mensen just nu liksom. Har aldrig hänt förut!

    Kan vi inte berätta lite mer om vilka vi är? ????

  • Mon 4 Nov 2019 20:43
    #14

    Hej tjejer!

    Har inte skrivit mkt alls i tråden pga fullt upp med jobb och studier.

    Hjälp mig!
    Efter jag tog ur min jaydess spiral för ett tag sen så dröjde det ca 6 veckor innan jag fick min mens, hade den i 5 dagar precis som i "tonåren". Har aldrig vetat hur lång min cykel är pga har hela tiden sen 15 år ätit piller eller haft spiral så har inte haft nån mens alls typ. 

    Jag är nu på dag 37! Vet att en cykel kan vara längre än så osv, men vad jag minns så var den väldigt regelbunden när jag var yngre, även att jag vet att den kan ändras efter alla år.

    Har den senaste veckan mått illa och känt mig yr och allmänt dålig.
    Har inte haft några gravtest hemma, men har ägglossningstest, så jag tog ett igår bara för att. Har aldrig fått utslag på dom, även fast jag bara haft mens en gång sen spiralen. Men igår var det fullt positivt. Hur är det möjligt när jag inte fått min andra mens? 
    Tog även ett gravtest som jag köpte idag, men det var neg.

    Känner mig småsjuk typ hela tiden, bara små stunder jag inte känner mig illamående och dylikt.

    Ska jag testa igen om två dar eller vad tycker ni?

  • Tue 3 Dec 2019 20:52
    #18

    Hej tjejer!

    Jag har efter uttag av spiral haft två menscyklar på 46-48 dagar vardera.
    Vilket är sjuuuukt långt. Mensen har dock varat i lika många dagar dvs 5.

    Fick pos utslag på älsticka den 4de nov, vart dock inte så mkt sex pga vi var sjuka som fan här hemma. Detta blev det inget av. Sen tog jag bara en sticka den månaden och att jag pricka in den är helt sjukt.

    Använder mig av appen Flo för att tracka min mens osv och enligt appen ska jag ha äl den 23de dec, så tänkte börja testa mig redan veckan innan och fortsätta tills jag får pos eftersom jag inte riktigt vet om kroppen är ok efter spiral. Låter det rimligt och testa så mkt?

    Detta är första barnet vi försöker för och jag har iiiiingen och prata med förutom karln då, men han är mer laid back atm. Alla jag känner, och då menar jag alla är gravida eller precis fått barn, och det är mina killkompisars tjejer  så jag har inga tjejer jag känner som är i samma sits och snacka med.

    Vart mycket text för en liten fråga. Men ja.. Vill gärna ha nån och snacka med, gillar den här sidan men är det ngn som skulle vilja snacka i privat meddelande också så skriv, vore kul.
    Glad

Svar på tråden Bebisverkstaden smyger igång!