Forum Övrigt - Pappagrupp
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Någon annan som blir fysiskt misshandlad av sin fru/partner

  Tor 26 sep 2019 23:07 Läst 0 gånger Totalt 26 svar
  Visar endast inlägg av Pappa40 - Visa alla inlägg
  Tor 26 sep 2019 23:07

  Hej finns det fler där ute som får ta emot slag, sparkar väldigt elaka verbala uttryck från sin livskamrat?

  Jag älskar min fru väldigt mycket men jag tycker det är väldigt svårt att hon har ett oerhört hett temperament som även gör att hon blir agresiv och slår, sparkar mig.

  Självklart är jag inte felfri så jag har såklart provocerat henne ibland men ibland kommer det mer eller mindre som från en klar himmel hennes utbrott.

  Vi har gått i terapi i olika omgångar och ibland har vi det väldigt bra i ett tag men oftast går det en, två månader så är man där igen. Jag är så less på att hon gör så här...

  Vi har varit gifta i ca 6 år.

  Hon kommer från otaliga destruktiva förhållanden och hon har själv levt i förhållande där hon blivit svårt misshandlad i unga år.

  Vi har idag 2 underbara barn i förskoleålder.

  Jag vet inte vad jag ville med det här inlägget utan ville nog mest skriva av mig lite.

  Jag är betydligt större och starkare än henne så jag tar inte så stor skada fysiskt när hon slår , brukar rulla ihop mig och skydda ansikte och skrev... hon tröttnar ganska fort då hon inte får något "motstånd".

  Men psykiskt är det väldigt tufft att bli slagen av den man älskar :'(

  Finns det fler som har det som mig?

  Väl mött .

 • Tor 26 sep 2019 23:47 #2

  Ja det kan man säkert undra. Men hennes bra sidor överväger de dåliga beteendet tycker jag och så är vi gifta och jag har ju lovat att älska henne i nöd och lust. Jag förstår ju att det här är något som hon behöver jobba med och hon är väldigt ångerfull när hon " vaknar till".

  Jag vet att jag är väldigt gammeldags när jag säger så här att jag ser det som min plikt, skyldighet och rättighet i och med att jag älskar henne att fortsätta vid hennes sida trotts när det blir så här. Jag accepterar inte beteendet men jag vill höra om andra upplevt liknande och om någon kunnat stötta sin partner och kunna jobba bort ett liknande beteende.

  Hon har haft nog med elände i sitt liv så om jag skulle lämna henne skulle krossa henne totalt. Jag vill få det att fungera bra och vara som en "vanlig" familj.

 • Fre 27 sep 2019 00:05 #4

  Jag är 40+

  Jo jag förstår ditt tänk...

 • Fre 27 sep 2019 02:25 #8
  Anonym (tobbe) skrev 2019-09-27 00:12:54 följande:

  Och tänk på barnen dom mår inte bra av det.


  Tack. Ja jag ska försöka få henne att inse det.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll