Inlägg från: viseversa |Visa alla inlägg
  • viseversa

    V 16 - maken vägrar barn

    Förlåt men vilket ashole han är. Han har ingen jävla talan och jo han får betala underhåll vare sig han vill eller inte. Antar att alla känslor för den grisen ändå är borta efter detta så ut med honom illa kvikt och gå vidare utan den grisen. 

  • viseversa
    Cattapult skrev 2019-09-29 09:45:00 följande:
    Rädd för att rycka upp dottern från vårt trygga situation
    Bli själv m henne och en liten
    Fattig och ha ett svårare liv

    Hur går man vidare tillsammans
    Känner mig sviken av honom
    han har det väldigt gott ställt ekonomiskt. vi har precis köpt eget hus
    Känner mig utsatt ensam och rädd
    Du vill fortsätta med en man som behandlar dig som skit? Ja det är ditt val. Enligt mig är det något allvarligt jävla fel på honom och jag hade sprungit så långt bort jag kan.
  • viseversa
    Cattapult skrev 2019-09-29 10:47:34 följande:
    Min man är jättefin och världens snällaste men har sagt sedan vi träffades för 5 år sedan att han ej vill ha fler barn.
    Och det står hsn fast vid.
    Jag kan inte bli tvingad till att döda barnet. Det är ju inget embryo
    Det är ju ett barn.
    Och jag har haft spiral men dom hittar inte den.

    Han har precis köpt ett hus till oss som han renoverar.
    Vi bor i lägenhet som hans pappa äger.
    Jag känner att jag behöver hitta en bostad...
    Typ igår
    Ja han låter verkligen underbar. Verkligen som tycker du ska gå igenom en förlossning och föda ut en liten bebis som kan leva när hen kommer ut. Verkligen vilket fantastisk och snäll underbar man du har ts. Han är ett as inget annat. 
  • viseversa
    Anonym (Nje) skrev 2019-09-29 11:00:22 följande:
    Har hade ju klargjort i många år och de har haft samförstånd om inga fler barn, detta är nåt som är svårt för bägge två, hon vill ha en liten, han vill ha friheten som vuxna barn innebär.
    Då kanske han skulle tagit snavsr för eget skydd och använt kondom? För nej spiral är inte 100% säkert men som dom flesta män tycker han att skydd är kvinnans ansvar. och när hon blir OPLANERAT gravid och har gått nästan en halv graviditet så tror han att han har rätt attg ställa krav på hennes kropp? Mao är han ett as inget annat. 
  • viseversa
    Anonym (H) skrev 2019-09-29 10:50:12 följande:
    Nej, det är varken ett embryo eller ett barn du bär på. Det är fortfarande i fosterstadiet.
    DET är olika hur man ser på det så ts känska är fullt normal.
  • viseversa
    Anonym (Nje) skrev 2019-09-29 11:30:23 följande:
    Spiral är 98-99% och kondom är 98% säker.. och han tvingar inte henne, utan väljer bort henne just pga att han vill nånting annat i livet, enl. din logik så är hon lika mycket röv eftersom hon vill tvinga på han ett barn (rent ekonomiskt gör hon det oavsett, så tillvida hon inte säger bort underhållet).

    Förhållandets enda räddning nu (troligen) är att han kommer över chocken och förlikar sig med tanken och ändrar inställning till att börja om från noll med barn, annars är det dömt att dö ut genom att hon behåller och flyttar eller aborterar och föraktar honom.
    Nja jag vet TRE som blivit gravid med spiral så så säkert är det inte. Dessutom hade ju bts spiral åkt ut utan att hon märkt det vilket resulterade i en gravidtet. Sen kan han se till atta sterilicera sig om hahn itne ska ha fler barn så slipper han lämpa över allt ansvar på ts. Och hur kan hon vara en röv? Hon vill inte göra en sen abort som innebär en massa fysiskt och psykiskt lidande för HENNE medans han glider förbi på en räkmacka. Så nej det är han som är aset här ingen annan. 
  • viseversa
    Cattapult skrev 2019-09-29 11:40:32 följande:
    Ja, vi bor tillsammans i hans pappas fastighet sedan 5 år
    Är gifta sedan 2 år
    Jag har nyligen startat företag men har inte alls den ekonomiska trygghet som han har.
    Så det är helt rätt att jag är i en svår sits med ett foster som sparkar i magen och en känsla av att behöva göra abort trots att jag inget hellre vill än att fortsätta och få ett barn.
    gör inte abort då. jösses
  • viseversa
    DVQ skrev 2019-09-29 11:45:04 följande:
    Om jag var helt säker på att jag inte ville ha fler barn, så till den grad att jag tycker det är rimligt att min partner genomgår en abort i vecka 16-17 skulle jag ha steriliserat mig för länge sedan.

    Det är bra att möjligheten till sen abort finns men tanken är att det främst ska vara en sista nödåtgärd. Inte en väg ut för mansbebisar som inte tar ansvar för sig själva. Vi talar alltså om att föda ut ett foster som är 12-13 cm långt.
    håller med. Han passar in exakt på mansbebis. googlar man på mansbebis kommer det upp en bild på ts man.
  • viseversa
    Anonym (T) skrev 2019-09-30 09:18:25 följande:

    Din man har alltså lagt över ansvaret för skyddet på dig. Du har haft spiral, som nu inte kan hittas, och ni hade sex ovetandes om att ni var oskyddade, stämmer det? Det var ju inte ditt val att bli gravid, utan ni sitter i skiten båda två pga otur.

    Då är det jävligt fult av honom att försöka tvinga dig till abort. Vad hade han förresten gjort om du upptäckt det en vecka för sent och inte hade något annat val än att behålla? Hade han lämnat då också?

    Tror inte du kommer kunna se på honom på samma sätt efter en abort, så jag tycker du ska gå vidare ensam (oavsett om du väljer abort eller inte). Han har visat sina rätta färger - du säger att han är "världens snällaste" men världens snällaste tvingar inte sin älskade att döda (och föda fram) ett friskt foster.


    Håller med till 100%. Skrämmande att folk i tråden tycker ts man har ett skit att säga till om. Fy fan.
  • viseversa
    Anonym (Elin) skrev 2019-09-30 11:48:08 följande:
    Du känner väl inte TS man. Att han är ett as säger du. Det är ju lika dåligt omdömde som om jag skulle kalla dig för ett as som sitter dömer andra människor i en tråd på Familjeliv. Skäms!
    Jag står för vad jag säger. Tänker inte skämmas. När man hotar och tvingar en människa att göra ett ingrepp på sin kropp mot ens vilja är man ett as inget annat. För det är just det han gör. Han hotar att lämna om hon inte föder ut fostret. Du borde skämmas. Pinsamma människa.
  • viseversa
    Anonym (Elin) skrev 2019-09-30 21:36:49 följande:
    Men män är inga livegna varelser. De har en egen vilja och frihet att välja. TS man utövade sin frihet att välja. Det kallar du för hot. Du har missförstått människans fria vilja. 
    Han har ingen rätt att välja när det gäller en annans kropp nej. Och att säga "om du inte gör abort lämnar jag dig" är vidrig utpressning och hot ja. Du kanske tycker om
    att bli behandlad så av människor i din närhet men dom flesta vill omge sig med människor som inte använder sig av utpressning och hot för att få SIN vilja igenom.
  • viseversa
    Shameless skrev 2019-10-01 10:27:30 följande:
    Han har varit ärlig och rak mot henne från första stund så nej han är inget as. Du skriver om psykiskt lidande, att bli far mot sin vilja är inte det eller? Är otroligt naivt att tro att män bara ska acceptera att bli föräldrar mot sin vilja utan ha något att säga till om, är trots allt livslångt engagemang.
    Men buhu han har inte behövt ta ansvar för sin egen snopp utan lämnat över det på ts. Vill man absolut inte bli pappa så använder man kondom eller sterilisera sig. Man lägger fan inte över ansvaret på kvinnan och sen hotar henne om hon blir gravid av HANS snopp och spermier inte gör abort så JO han är ett AS! Ett riktigt jävla as.
Svar på tråden V 16 - maken vägrar barn