Inlägg från: Anonym (Tut) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Tut)

    BF November, följas åt?

    Hej! Jag hoppar in här, bra initiativ! Jag har beräknad bf den 20/11.. Känns lite som en evighet tills dess. Första barnet för mig så jag hoppas verkligen att jag inte går över tiden ???? längtar

  • Anonym (Tut)

    Jag har också mått rätt bra, men det börjar bli lite tungt och kännas som att det börjar bli lite trångt i magen för den lille. Har tänkt börja dricka hallonblads te i nästa vecka då jag går in i vecka 35. Någon mer som hört talas om det? Jag har också läst att det är bra att äta dadlar inför förlossningen så det ska jag också göra. Antar att det är mitt sätt att lugna nerverna inför förlossningen ????

  • Anonym (Tut)

    Jag va och hämtade ut en Tens maskin igår, någon annan som har ellr ska testa det som smärtlindring? Den funkar bra mot bland annat ryggont och förvärkar.. Har inte hunnit testa den så mycket än med enligt sjukgymnasten så funkar den även bra som smärtlindring under förlossningen. För bästa effekt så rekommenderar dom att man vänjer sig vid maskinen succesivt hemma. Ska bli intressant att se hur mycket smärtlindring den kan ge nu i början när ryggenvärker :)

  • Anonym (Tut)

    Jag hämtade ut min tens apparat hos sjukgymnasterna på mitt lasarett. Hos min barnmorska satt det info lappar om att man kunde komma gratis på en gruppträff då dom informerade om tens och man fick prova på. Man kunde också boka in ett eget möte men då kosta det 400kr. Att sen hyra maskinen kostar 100kr/mån. Jag är jätte nöjd med den. Har använt den lite då och då när jag haft ont i ryggen. Så länge som maskinen är på så försvinner all smärta. Men så fort man stänger av den så kommer det tillbaka. Men det finns inga biverkningar så man kan använda apparaten hela tiden om man vill. Man kan hänga den runt halsen och ha sladdarna innanför kläderna :)

  • Anonym (Tut)
    Anonym (Mysen) skrev 2019-10-19 22:44:12 följande:

    När går ni på föräldraledighet? Dvs, hur långt innan? 


    Jag går på föräldraledighet den 11nov, har bf den 20nov. Ångrar lite nu att jag satte sista dag på jobbet så sent,, hade varit skönt att bara jobba oktober ut.
  • Anonym (Tut)
    Annapanna87 skrev 2019-10-19 22:31:50 följande:

    Väntar som sagt en flicka den 17 nov. Vad har ni för namn som ni tycker är fina? Vi vill ha nå enkelt och funderar på Julia, Isabelle eller Evelina :)


    Fina namn :) Vi har svårt att bestämma oss men det står nog mellan, Alice, Dahlia, Vera eller Nora
  • Anonym (Tut)
    Annapanna87 skrev 2019-10-24 06:01:38 följande:

    Blir nog ett Oktoberbarn för mig :) åkte in igår då vattnet gick så nu väntar vi bara att få träffa våra lilla tös. Gravid 36+3 idag!

    Har Bf 17 Nov

    Shiiit känns så overkligt..!


    Ååååh grattis!! Hoppas att allt gått bra :)
  • Anonym (Tut)
    Anonym (Mysen) skrev 2019-10-27 07:45:43 följande:

    Bf 27 nov som sagt.

    Denna graviditet har varit tung för mig. Har känt mig deprimerad, verkligen känslomässigt påfrestande. Känner mig skör och behöver ordning och reda hemma, men är stor och orkar inte allt.

    Nästa helg vill sambon ut och festa. Jag skulle helst vilja att han var hemma, dels känner jag mig mer lugn då, dels kan jag få hjälp med grejer hemma. Kommande torsdag är v 36+0, så om det är lördag festen är på så är det 36+2 som kommer bli festdagen. 

    Varje gång han festat med den personen som har festen så kommer han hem jättesent, kanske kl 4-6 på morgonen och sover till 15-16 dagen efter. Nu kanske han inte gör det denna helg, men historiskt har det sett ut så varje gång. 

    Och denna helg bråkade vi för att vi hade bestämt myskväll i fredags men han ville ta en spontant aw med en kompis. Jag sade: vi hade ju bestämt. Då blev han sur över det. Känns ju inte superkul direkt

    Hoppas jag inte dödar denna tråd med dåliga berättelser, undrar bara om nån känner igen sig? 


    Jag har Bf den 20e Nov, så vi ligger rätt nära i tid. Är det första barnet för er? Blir första barnet för mig och min sambo. Brukar inte folk alltid säga att det tar längre tid för polletten att trilla ner för killar/män när det kommer till att bli pappor.. Att det är när barnet är fött som dom verkligen förstår.. Jag kan förstå din frustration men förhoppningsvis så blir det bättre. Men det är inte lätt att alla gånger att hålla sig lugn när hela kroppen är full med hormoner som spökar.
  • Anonym (Tut)
    Anonym (Mysen) skrev 2019-10-27 22:10:49 följande:

    Ja första barnet. Och du har nog rätt i att poletten ramlar ner senare. Hoppas det iaf! Det är väl det som gör det läskigt, att man inte vet, och därför jag blir så arg/ledsen. Sen spelar ju hormonerna in, helt klart. 

    Idag känns det bättre iaf. Tack för ditt svar. 

    Är din sambo hemma med dig?


    De första månaderna körde vi väl båda på som vanligt och bokade upp oss på saker. Nu när det är så kort tid kvar så har vi båda en standby inställning och håller oss mest hemma ellr iallafall så att vi snabbt får tag i varandra om ngn av oss är iväg på kvällen.

    Skönt att det känns bättre för dig, inte långt kvar nu :)
  • Anonym (Tut)
    Mia86a skrev 2019-11-03 15:12:36 följande:

    Tack! Han tittade ut 09:56 i morse


    Stort grattis till dig och din familj! :)
  • Anonym (Tut)
    Em198nio skrev 2019-11-06 17:48:49 följande:

    Hinnsvepningen gav resultat - 19:00 igår började värkarna och 10:00 idag är vår lilla Gösta född! <3


    Stort grattis, skönt att det gick bra :) Längtar ihjäl mig efter min lilla tjej, har två veckor kvar till BF nu :)
  • Anonym (Tut)
    Thessiss skrev 2019-11-07 08:59:46 följande:

    Här har det blivit en bebis också.

    I måndags kväll 23.19 tittade han ut efter en igångsättning.


    Grattis! :) hoppas att allt gått bra och att ni fått komma hem.
  • Anonym (Tut)
    Inteamanda skrev 2019-11-16 14:50:32 följande:

    Tidigare idag kom vår lille pojk till världen! BF+11 efter igångsättning. Måste säga - AJ? Både under förlossning men även nu efter. Vågar typ inte kissa, haha. Men han är alldeles perfekt och som han var efterlängtad!


    Stort grattis! :) Har själv Bf den 20/11, Åkte in för en kontroll imorse och då såg dom att jag är öppen 3cm. Dom gjorde även en hinnsvepning så nu hoppas jag att det inte är långt kvar..
Svar på tråden BF November, följas åt?