• Wed 23 Oct 2019 21:22
    11839 visningar
    1051 svar
    1051
    11839

    BIM november 2019

    Hej alla! Jag får nog hoppa över i denna tråden! Trodde jag hade äl runt 10 oktober men misstänker nu att det var runt den 17:e. Vi hade mys då så kanske har det tagit sig. Jag är lite bortskämd med att ha blivit gravid vid första försöket så det är ju klart man hoppas nu med. Skillnaden är att jag är snart 36 år så oddsen är kanske inte på vår sida att det tar sig direkt. Har tre barn 14,11 och 4 år.

    Hyser inget större hopp om plus denna omgång då vi haft mycket och göra o att vi somnat varje kväll och dessutom har en 4åring i sängen som vi får flytta rundor för att mysa till det.

    Jag räknar med mens runt den 4 november:)

  • Fri 25 Oct 2019 17:17
    MalinBud skrev 2019-10-25 16:40:37 följande:

    Alltså, jag fattar ingenting.. är typ helt säker på att jag har uvi eller något likande.. eller är det bara något jag inbillar mig för att inte bli besviken om/när mensen kommer nästa vecka?

    Har sedan äl (runt 17-18/10) har molvärk som inte ger med sig. Det är nästan konstant men gör inte ont så jag ligger dubbelvikt men det är påtaglig och känner mig obekväm med känslan och känns till och från även i ryggen.

    Bim är 1/11 men jag brukar inte ha mensvärk fören typ tre dagar innan mensen. Däremot blir inte molvärken värre i samband med att jag är kissnödig eller har kissat som det kan bli med uvi, inga ömma bröst heller, vilket jag brukar kunna få ca en vecka innan mens. Jag är extremt trött (sover ändå mellan 23 och 09) men vet inte om det beror på att sömnen förstörts lite sedan i lördags när min bästa kompis vatten gick på kvällen och vi då tog hand om deras två tvillingpojkar på 2 år (som dessutom hade 40 graders feber) från lördag kväll till tisdag eftermiddag.

    Sambon har även blivit lite irriterande de senaste dagarna, men det brukar han bli veckan innan mensen. Jag äter även mer och blir illamående efter maten (kan bero på att jag då ätit för mycket iofs)..

    Jag har även fått massa flytningar, men jag kan inte garantera att jag inte brukar få det, men det känns som att det är mer än vanligt eftersom jag nu reagerat på det?

    Jag är så inställd på att det ska ta tid innan man blir gravid (räknar med minst 6-12 månaders försök innan det fungerar) och försöker tänka ??jag är inte gravid fören motsatsen är bevisad??.

    Tog ett test nu precis (äl+5 eller 6) men det var INTE ett testa tidigt och på eftermiddagen. Det var negativt.

    Någon som kan ge mig någon input? Jag blir inte klok på det här!


    Det är så sjukt jobbigt att vänta! Väntan är så lång!

    Det kan ju mycket väl vara att du har bebis i magen men egentligen vet man inte förrän man får plus på stickan.

    Sitter även jag med skumma tecken, tog test (igen) idag men visar ingenting. Är så otålig! Det är konstigt vi inte vet om det blev något, Gud måste ha missat något när han gjorde oss kvinnor, att ständigt leva i ovisshet.

    Jag hade äl ungefär som du har jag kommit fram till, kan vara nån dag innan eller nån dag efter och har så galet ont bak i ryggen. Brösten börjar göra ont, framförallt på insidan och inte bara på utsidan som vid mens. Jag har svullen mage, halsbränna, känner mig ledsen och känslig och som sagt den här smärtan i ryggen. Känns som att mensen är på gång..

    Vi får hålla tummarna på att kroppen berättar något för oss så får vi tjata symtom i väntan på BIM.
Svar på tråden BIM november 2019