• Sun 6 Oct 2019 21:18
    17187 visningar
    443 svar
    +3
    443
    17187

    Vill du att en sanningskommission ska utreda Estoniakatastrofen?

    Att denna väldigt trötta konspirationsteori fortfarande ältas... Estonia var inte byggd för öppet hav, och speciellt inte under så hårt väder som det var den natten, inget annat än en hemsk olycka! Låt de döda vila i frid nu.

  • Sun 6 Oct 2019 22:57
    #10
    +1
    HSOF skrev 2019-10-06 21:35:25 följande:
    Nä det var många fel där men det skulle ändå var relativt enkelt att ta reda på hur allt gick till utan att störa gravfriden. Sedan är detta något som många anhöriga än idag lever med. De vill kunna gå vidare.
    Eftersom att ingen av dessa konspirationsteoretiker (inklusive dig) som säger att utredningen är fel har kunnat ta fram några som helst trovärdiga bevis som på att det inte var en olycka, så betraktar jag er som riktiga nötter.
  • Mon 7 Oct 2019 01:28
    #14
    HSOF skrev 2019-10-06 23:37:42 följande:
    Eller är det sånna som dig som är riktiga nötter som tror på allt du blir serverad av politiker och media. Enligt sånna som dig är Sverige världens ärligaste land och våra myndigheter skulle aldrig göra något olagligt eller skumt! Men det förekommer korruption i Sverige precis som det helt säkert gör i alla andra länder med.

    Sedan har du helt missat vad denna tråden handlar om, det handlar inte om att stärka misstankar om felaktigheter och korruption utan att vi har rätt att få veta vad som hände. Det finns idag ingen helt bekräftad sanning utan en del teorier som man valt att nöja sig med.

    Med dagens teknik skulle man utan svårigheter få fram en mycket bättre bild av vad som hände bara genom att göra en 3D-Scan av vraket.
    Och där har du fel. Jag tror definitivt inte på allt som media säger, speciellt inte nuförtiden när medierna konstant ljuger om hur bra allting är i Sverige trots att otryggheten och brottsligheten skjutit i höjden. De enda som tycker att något "är skumt" med Estonia är konspirationsnötter som tycker att precis allting är en konspiration.
Svar på tråden Vill du att en sanningskommission ska utreda Estoniakatastrofen?