• Anonym (***)

    Dejtar två killar samtidigt, tips mottas

    Anonym (Radioactive) skrev 2019-10-09 01:29:05 följande:

    Jag dejtar sedan några dagar två killar samtidigt. Tänker att ingen behöver få reda på det, jag har inte lovat något och jag ser inget fel i det, det var på sätt och vis inte medvetet. Men jag behöver råd. Såhär är det:

    Kille A har jag träffat i någon månad. Vi har båda barn, han är en gentleman, liknande livsstil, trevlig, snygg, sexig, omtänksam och kärleksfull. Otroligt sex. Men det finns vissa små tvivel fortfarande som håller mig tillbaka, i vissa anseenden kring barn/uppfostran/synsätt är vi olika och dessutom har han ärligt sagt att han delvis bearbetar sin tidigare relation fortfarande. Jag vet inte än om jag är hans rebound eller inte, och när han sade det tar jag inte vår ev relation lika seriöst.

    Kille B har funnits i bakgrunden i flera år, vi har setts fram och tillbaka och det har emellanåt varit väldigt destruktivt mellan oss. Jag upplever istället ett starkt band till honom som jag aldrig tidigare känt för någon, en person jag kan se mig göra allt med, är mig själv helt med honom och han tillbaka. Det senaste året har han dealat mycket med sig själv och vi sågs häromveckan och han vill ge oss en chans. Något jag längtat efter i flera år. Han är istället barnlös, bor en liten bit bort och vi har rätt olika liv.

    Jag skulle vilja dejta dem båda ett tag för att se hur det utvecklar sig med respektive, båda är intressanta på lite olika sätt och alternativet, att klippa med en av dem nu, vill jag inte riktigt helt enkelt. Tips?


    Vad menar du? Du tar ju verkligen inte er relation seriöst, du dejtar ju en annan samtidigt.

    Skärp dig, ställ inte krav på andra när du själv inte uppfyller samma krav.
  • Anonym (***)
    Anonym (Radioactive) skrev 2019-10-09 11:25:42 följande:
    Jag håller spontant med, å andra sidan, har vi inte alla bagage. Det är ju vad man gör med dem, hanteringen, som säger något tycker jag.
    Jag är inte heller perfekt och ingen av dom här personerna är oärliga, det tycker inte jag heller att jag är. 
    Om du inte berättar att du att samtidigt dejtar någon annan, som du dessutom är beredd att vara tillsammans med, så är du oärlig.

    När det gäller kille B finns ju en anledning till att ni inte fått ihop, du skriver ju själv att er relation varit destruktiv. Varför skulle det funka nu?
  • Anonym (***)
    Anonym (Radioactive) skrev 2019-10-09 11:29:41 följande:
    Jag påstår ju heller ingenting annat. Vad menar du är för krav jag ställer?
    Du ifrågasätter om du är en rebound, så därför vill du inte ta er relation på allvar.
    Det får dig att tvivla på honom.

    Varför ska du kunna lita på honom, när du själv inte är att lita på?

    Känns ju konstigt att du drar upp det som ett argument, att du inte kan lita på honom, när du själv inte är att lita på.


  • Anonym (***)
    Anonym (Radioactive) skrev 2019-10-09 11:36:06 följande:
    Så om du var tillsammans med en kille och fick veta i efterhand att han inledningsvis dejtade en till tjej på ett lättsamt sätt utan att ni officiellt blivit ett par/talat om exklusivitet eller relationen överhuvudtaget, men i slutändan valde dig, så skulle du aldrig kunna förlåta det?
    Lättsamt sätt? Du har sex och tog er relation seriöst tills du fick reda på att han inte bearbetat sitt ex. Det kallar jag inte lättsamt.


Svar på tråden Dejtar två killar samtidigt, tips mottas