• HeidiHR

    Är klänningen okej?

    Jag tycker absolut klänningen funkar, snygg! Förstår inte riktigt hur många i tråden resonerar, har man bröst större än a-kupa är det inte alltid så lätt att tona ner dem, de sitter ju där de sitter. Om nån i sällskapet sätter aw-drinkarna i halsen är det väl deras problem.

  • HeidiHR

    [quote=79955392][quote-nick]Anonym (Nej) skrev 2019-10-11 08:58:32 följande:[/quote-nick]Fast klänningen har en urringning så det är lätt att tona ner brösten genom att helt enkelt välja en klänning utan urringning alternativt ha en kofta över klänningen som täcker urringningen.

    Svårare än så är det inte.[/

    Borde hon ha polotröja för att ?tona ner brösten?? Jag förstår inte alls problemet, klyftan är inte överdriven utan en helt naturlig för en person som har bröst. Sammanhanget är inte heller konstigt. Om det förväntas bli kyligt, ta med en snygg kavaj att ha över axlarna.

  • HeidiHR
    Anonym (Nej) skrev 2019-10-11 09:15:12 följande:

    Det räcker med att hon har en klänning utan urringning, det är själva urringningen som är olämplig i ett arbetssammanhang.

    Jag har själv väldigt stora bröst ska jag säga dig, och jag klär mig anständigt till jobbet dvs med kläder utan urringning och det funkar utmärkt.


    Jag har också stora bröst. Ger det oss större tolkningsföreträde i frågan på något vis menar du?

    Jag tycker inte att den här urringningen är opassande för sammanhanget, middag och drinkar efter arbetstid även om det är med jobbet.
  • HeidiHR

    [quote=79955505][quote-nick]Snelhäst skrev 2019-10-11 09:50:15 följande:[/quote-nick]Vad har du gått in på kära du, en festklänning är en festklänning och ts nämnde det sj att det blir först middag och sen fest. Hur vida hon ville täcka bysten under middag är upp till henne, men jag har sett likande klänningar och det klär fint oavsett bröststorleken.

    Ts har inte heller yttrat sig om vilket arbetsområde det gäller, om det är mansdominerad eller hur gammal hon är.

    Många av er vill att hon täcker bysten? Varför? Varför ska brösten alltid nämnas i sexuella sammanhang?

    Väldigt tveksam att ts är historiens första kvinna som visar brösten inför kollegor oavsett arbete eller jobbmiddag.[/

    Skyl dig kvinna! Brösten är tydligen hypersexuella, fattar man inte det som kvinna är man en slampa och får acceptera att ens kompetens och omdöme kommer att ifrågasättas. Wow jag trodde faktiskt vi bodde i Sverige och inte, säg Saudiarabien....

  • HeidiHR

    [quote=79955613][quote-nick]Anonym (Nej) skrev 2019-10-11 10:41:44 följande:[/quote-nick]Fast det handlar inte om att brösten är hypersexuella eller att någon är slampa utan om KLÄDKODER som finns inom alla kategorier och sammanhang.

    Tex vid en arbetsintervju är det mycket viktigt att klä sig rätt. Exempelvis poliser har också klädkoder och måste klä sig i uniform, men de kanske är slampor de också för att de måste "skyla sig" med en uniform?

    Som sagt klädkoder finns ÖVERALLT.

    Kan ni inte ta denna diskussionen i en annan tråd?[/

    Jag förstår syftet med klädkoder men tycker helt enkelt inte att alla jobbsammanhang kräver samma klädkod, poliser går väl inte med uniform på aw? Klädkoden tillämpas i de sammanhang där den är relevant, jag anser att en fest innebär friare klädsel om inget annat framgår av inbjudan/företagspolicy/vad det nu månde vara.

Svar på tråden Är klänningen okej?