Inlägg från: Anonym (Kofta) |Visa alla inlägg
  • Anonym (Kofta)

    Är klänningen okej?

    Du är jättefin i klänningen och på tex en nyårsfest hade den varit toppen, men personligen hade jag inte haft den i jobbsammanhang, iaf inte utan tex en bolero eller kavaj. Bysten är det första man ser och jag har helst ett mer obystigt förhållande till folk på jobbet. :)

  • Anonym (Kofta)
    Anonym (Fri) skrev 2019-10-13 07:21:45 följande:

    Oj, blev förvånad att några skrivit hor-look angående mitt val av klänning.. man kanske klär sig lite mer anständigt när man blir äldre.. här är man bara 24 år.

    Jag tog på mig klänningen i fredags och kände mig bekväm! :)

    Jag jobbar i ett varuhus och majoriteten av mina kollegor är kvinnor och ingen brydde sig ett smack den kvällen.

    Lite tråkigt att läsa att många hade någon slags sexuell insyn på bröst. Sen vet jag inte om det var brösten i sig eller om det gällde klädkod.


    Vad bra att det blev lyckat. :)

    Jag tror att det är väldigt beroende på ens arbetsplats om klänningen är passande eller ej. Uppenbarligen funkade den hos er! Att ni mest är kvinnor kan nog ha rätt stor betydelse.

    Bröst är sexuellt laddade och att visa mycket bröst anses flörtigt och vågat. Kan vara bra att tänka på i alla möjliga situationer. Ibland vill man att folk ska tycka att man är sexig och då är en klänning som din perfekt. Jag vill inte att mina kollegor ska tycka att jag är sexig, jag vill att de ska tycka att jag är kompetent. Därför väljer jag mindre sexuellt utmanande klädsel.

    Givetvis kan en person vara både sexig och kompetent, men mångas erfarenhet är att är man det ena finns det många som blundar för det andra.
  • Anonym (Kofta)
    Bananböjaren skrev 2019-10-13 11:43:07 följande:

    Så många kvinnor i tråden som kände att de måste trycka ner ts lite för att hon vågade bejaka sin kvinnlighet. Svagt gjort av er små människor med dåligt självförtroende.


    Trycka ner? TS bad om råd och jag svarade hur jag själv hade resonerat. På vilket sätt är det nedtryckande?
Svar på tråden Är klänningen okej?