• Anonym (E)

    Han gillar alla hennes selfies

    Jag hade blivit skitsur om min kille gjorde så. Antagligen är det inte mer än att han tycker att hon är snygg på sina selfies. Men man får väl skärpa sig lite där när man har en tjej.  

  • Anonym (E)
    Anonym (Mongo) skrev 2019-10-09 16:20:55 följande:
    Vänta lite nu! Måste man skärpa sig som kille och hålla inne på sina likes? Bör man inte gilla andra tjejers bilder som de postar när man har flickvän? 

    Kan vi bara reda ut detta en gång för alla. Slingra er nu inte som ormar, säg nu exakt vad ni menar, rakt och ärligt! 

    Vad menar du? "man får väl skärpa sig lite när man har tjej?"
    Killen gillar ju i princip inga andra bilder, inte kompisars bilder tex men ändå ALLA den här tjejens selfies som hon lägger upp varje dag.

    Det är ju det som är konstigt. Hade han även gillat sina vänners bilder så är det ju en annan sak.
  • Anonym (E)
    Anonym (Mongo) skrev 2019-10-09 16:49:18 följande:

    OK.

    Låt säga att han tycker att just den här tjejens rump..*host* ...ögon.. är alldeles formidabelt vackra! Det visar han genom en like varje dag. Han väljer att inte sprida ut sina hjärtan utan han väljer att lägga alla sina hjärtan på den här tjejen. Ursäkta, men får han inte göra detta enligt dig? 


    Han får väl göra vad han vill. Men hade han varit min kille så hade jag reagerat. Som du själv skriver så förstår man att han ju det för att han är tänd på den tjejen. Så det är ju självklart att ts reagerar.

    Hade inte du reagerat om din partner uppenbarligen var tänd på en bekant till er?
  • Anonym (E)
    Anonym (Mongo) skrev 2019-10-09 17:01:40 följande:

    Helt fel taktik. Du hjälper TS att sabba hennes relation. Läs snälla nedan!


    Ja fast om man inte vill vara ihop med någon som tittar på porr, är otrogen, super, spelar, så är det lika bra att det tar slut. Kan mannen inte ha en normal konstruktiv konversation och respektera sin tjej och hur hon mår så är det ju bra att det tar slut. Herregud! De där avarterna till män Sonys räknar upp förtjänar ingen flickvän.
    Anonym (Mongo) skrev 2019-10-09 17:00:42 följande:

    Detta sätt som du har och även många tjejer och kvinnor kommer driva bort era killar och män. I er värld är detta logiskt, att om han säger att det inte betyder nåt, så kan han då också sluta med beteendet. Men så enkelt är det sällan. Det man oftast missar är att det ligger känslor i beteenden, det betyder inte att han är kär eller gillar tjejen, utan snarare att hans beteende beror på att han vill göra sig av med känslor, ångest, starka känslor. När en kvinna frågar om liken/supandet/spelandet/porrtittandet/otroheten betyder nåt och en man svarar nej, så stämmer det. Det betyder ingenting. Sen kommer kravet. Då kan du ju sluta med det. Då svarar mannen oftast ja. Sen i verkligheten smyger mannen med beteendet. Varför? Jo, därför att det ligger starka inre känslor bakom beteendet. 

    Hur ska man lösa detta då som kvinna? Jo, om man nu är en smart, nyfiken och kärleksfull kvinna så ställer rätt frågor. Man struntar i den om det betyder nåt. Man luskar lite i vad för slags känslor som kan ligga bakom sin partners känslor som orsakar hans beteende. 

    Nu blev det genast jobbigt att ha en relation. Ja, vem har sagt att livet och kärleken skulle vara enkel! 

    Hälsningar från Danmark!


Svar på tråden Han gillar alla hennes selfies