• Anonym (TS)
    Wed 9 Oct 2019 16:08
    6609 visningar
    56 svar
    56
    6609

    Han gillar alla hennes selfies

    Min sambo har inte så många vänner på fb och följer inte så många på Instagram. Han har inte så många tjejkompisar och när dom lägger upp någon bild gillar han dom nästan aldrig.

    Men så finns det en tjej som han inte känner, utan hon är kompis med en av våra grannar, som han har på både fb och Instagram. Hur dom har lagt till varandra där vet jag inte. Men han gillar ALLA hennes bilder. Hon lägger upp selfies varje dag, så det är ingen annan än min sambo som orkar gilla hennes bilder. Han gillar aldrig hennes bilder om hon lägger ut på mat tex, utan det är bara hennes selfisar, vilket jag tycker gör det ännu konstigare.

    Jag tycker hela den här situationen är så skum. Vill inte vara svartsjuk men jag tycker det är respektlöst av min sambo. Överreagerar jag eller vad tycker ni?

  • Svar på tråden Han gillar alla hennes selfies
  • Anonym (TS) Trådstartaren
    Wed 9 Oct 2019 16:23
    #3
    +2
    Anonym (Mongo) skrev 2019-10-09 16:20:55 följande:

    Vänta lite nu! Måste man skärpa sig som kille och hålla inne på sina likes? Bör man inte gilla andra tjejers bilder som de postar när man har flickvän? 

    Kan vi bara reda ut detta en gång för alla. Slingra er nu inte som ormar, säg nu exakt vad ni menar, rakt och ärligt! 

    Vad menar du? "man får väl skärpa sig lite när man har tjej?"


    Jag tycker inte att det är konstigt om han hade gillat andra tjejers bilder också, men när han inte gillar sina tjejkompisar bilder, eller knappt några bilder alls, utan bara på denna tjej. Då tycker jag det är konstigt!
  • Anonym (TS) Trådstartaren
    Wed 9 Oct 2019 16:27
    #6
    Anonym (Hanna) skrev 2019-10-09 16:23:31 följande:

    Nä märkligt beteende! Känns lite överdrivet att gilla alla hennes selfies. Man undrar varför han har behov att göra det?

    Jag har börjat leva efter mottot att det du tolererar är det du kommer att oroa dig över. Med andra ord du bör prata med honom. Tänk på att inte anklaga honom för något utan fokusera på hur det får dig att känna dig.


    Ja samtidigt så vet jag inte vad jag ska säga. Jag kan inte tvinga honom att sluta gilla hennes selfies. Han har redan förstört min respekt genom detta beteende. Jag hade önskat att han hade så pass med respekt för mig att inte göra så eller att han själv valde att sluta..
  • Anonym (TS) Trådstartaren
    Wed 9 Oct 2019 16:36
    #7

    Kan tillägga att tjejen har pojkvän som han inte är kompis med på sociala medier utan bara henne. Hade varit mer förståeligt om han hade lagt till båda två också. Nu känns det som att hon försöker få intresse från honom (vilket hon får) då hon lägger upp bild på dig själv varje dag och det bara är min sambo som gillar

  • Anonym (TS) Trådstartaren
    Wed 9 Oct 2019 16:55
    #10
    +2
    Anonym (Mongo) skrev 2019-10-09 16:49:18 följande:

    OK.

    Låt säga att han tycker att just den här tjejens rump..*host* ...ögon.. är alldeles formidabelt vackra! Det visar han genom en like varje dag. Han väljer att inte sprida ut sina hjärtan utan han väljer att lägga alla sina hjärtan på den här tjejen. Ursäkta, men får han inte göra detta enligt dig? 


    Om det bara är hon som gäller så kan han väl bli tillsammans med henne ist?
  • Anonym (TS) Trådstartaren
    Wed 9 Oct 2019 18:44
    #23
    Anonym (instagrammare) skrev 2019-10-09 17:59:11 följande:

    Om det bara är likes du reagerar på, så ja, du överreagerar helt klart. Men det bästa är väl att du får det ur världen och frågar honom, utan krusiduller, utan anklagelser men bara nyfiket, varför han gillar alla hennes selfies. Så får han förklara det för dig.

    Det finns så mycket i det här som du bara antar eller gissar. Tjejen kanske är en gränslös facebook-/instagrammare, som lägger till alla som hon någonsin har träffat? Din sambo kanske bekräftade förfrågan för att vara trevlig, eller blev smickrad, ville inte såra med att avvisa även om han tyckte att "vi känner ju inte varandra"? Han kanske ser att ingen annan gillar hennes selfies och vill stödgilla?

    Kanske, bara kanske, tycker han att hon är snygg och flirtar lite med henne på sociala medier. Men allt sånt sker ju helt offentligt, så varför han skulle göra det OCH mena något med det, förstår jag inte.

    Hur kommer det sig att du håller koll på alla hans likes? Hur är det ens möjligt att göra det? Har du också denna tjej på sociala medier så att du kan se alla som likear hennes bilder? Det finns mycket att reda ut här, en del självrannsakan för dig själv också. Jag skulle bli skogstokig om min sambo höll koll på alla mina rörelser i sociala medier. Tack och lov är han inte svartsjuk, så jag kan gilla vad jag vill utan att behöva förklara mig.


    Överreagerar jag trots att det bara är hennes selfies han gillar och inga andra bilder som andra lägger ut? Jag ser att han gillar hennes bilder eftersom hon kommer upp i mitt flöde hela tiden eftersom han gillar hennes bilder. Precis som att det mina andra vänner på Instagram gillar dyker upp för mig.
Svar på tråden Han gillar alla hennes selfies