Forum Allmän debatt - Känsliga rummet
Varje medlem är ansvarig för sina inlägg.
 • Gravid - släkten beklagar sig

  Tor 10 okt 2019 11:57 Läst 0 gånger Totalt 68 svar
  Visar endast inlägg av Anonym (789) - Visa alla inlägg
 • Anonym (789)
  Återställ
  Tor 10 okt 2019 11:57 #36 -3

  Jag blir ganska nedslagen av att läsa alla inlägg om att TS överreagerar. Man säger inte så som släktingarna sa. Det finns inga ursäkter. Vuxna människor ska veta hur man beter sig. Jag förstår helt och fullt att du blev arg, TS. Det hade jag också blivit.

  Sedan tycker jag det är väldigt tråkigt att så fort en gravid kvinna är arg så får hon höra att det är pga gravidhormoner. Det är att förminska hennes känslor och påstå att hon inte kan ha en legitim anledning att bli arg. Ungefär som att säga "Har du mens, eller?" till en arg kvinna.

 • Anonym (789)
  Återställ
  Tor 10 okt 2019 12:24 #38 -2

  Och TRE personer har ogillat TS inlägg nr 14, där hon frågar varför hon skulle vilja ha en flicka och säger att hon är glad över att hon väntar en frisk liten pojke. Jag kan bara tolka det som att ni tycker att hon visst borde vilja ha en flicka och inte alls borde vara glad över sin pojke. Seriöst, vad är det för fel på er? Jag är glad att jag inte har människor som er i min närhet. Och nej, jag är inte gravid, så det där gravidhormontramset kan ni inte använda på mig.

 • Anonym (789)
  Återställ
  Tor 10 okt 2019 13:04 #52 -2 +1
  Anonym (Herregud) skrev 2019-10-10 12:52:32 följande:

  Men vad är det med folk i den här tråden? Snacka om att förminska ts känslor! Ja det klart att ts hugger i sina svar när ni förminskar hennes känslor! Hur vore det om ni kunde visa lite empati istället? Förstår att ts är ledsen. Släkten är ju dumma i huvudet när de vräker ur sig en sån sak och jag hade också blivit fly förbannad. Och att familjen är misslyckad bara för att ts kommer få två pojkar??  Nä, hade också slutat umgås med dem. Varför ska man umgås med människor som tar ens energi bara för att man råkar vara släkt? Förstår inte. Kram till dig ts och grattis till den lilla pojken!


  Jag håller helt med. Jag blir helt mörkrädd av att läsa kommentarerna och att se alla ogillamarkeringar. Fullkomligt självklart enligt mig att man blir arg och ledsen av att höra sådana kommentarer som TS fick av sina släktingar. Lika självklart är det att barnets kön inte spelar någon roll. De som sitter och ogillar och argumenterar emot hade antagligen betett sig precis som TS släktingar.
Logga in
Bli medlem
Svara i tråden...

Innehåll