Inlägg från: Myrizz |Visa alla inlägg
  • Myrizz

    40+ och gravid - här samlas vi :)

    Kan en möjligtvis få hoppa in här, även om en är 40-2..?!

    Väntar 4an och det är en orolig tid nu innan en vet om det går vägen.

  • Myrizz
    LillaPi78 skrev 2019-11-29 23:13:53 följande:

    Hade ett MA tidigare i år och har varit jätterädd för att det skulle hända igen.


    SweetCA skrev 2019-11-30 09:12:22 följande:

    Jag hade ett ma i april, svårt att lita på kroppen efter det. Fortfarande rädd attnågot ska gå fel, vecka 19.


    Åh, jag förstår känslan efter MA. Är i v.11+5 nu och har det fortsatt i mig. Trots fina besked, senast idag. Undra om det kommer släppa? Kanske när en börjar känna rörelser.

    Har inte haft någon som helst molvärk denna graviditet.. lite märklig känsla. Däremot ett illamående som hållt i sig tills för bara några dagar sedan och en förlamande trötthet.
  • Myrizz
    SweetCA skrev 2019-12-02 14:01:10 följande:

    Det har inte släppt för mig :/ v 19 nu. Men hoppas det släpper med sparkar :) för oss båda. Jag känner något men är inte så tydligt än. 

    Har haft mol men inte den senaste veckan så nu nojjar jag över det men det är ju olika och olika perioder så man får väl försöka släppa det. 

    Jobbigt med illamåendet :/ och den här tröttheten är galen... Borde lugna ner sig för dig snart hoppas jag. Hur ska du göra med KUB?


    Ja... det finns mkt att oroa sig för. Jag vet faktiskt inte om det helt släppte för mig förrän senaste var född Men då hade jag haft två MA på raken som för mig var chockerande och en del blödningar å annat under grav.Jag hoppas verkligen känslan kan bli annorlunda denna gången. Behövs inte mkt för att oron ska dra igång.

    Illamåendet har släppt! Helt sjukt - från en dag till en annan! Var så inställd på MA igen. Vi tackade ja till kub och var på det häromdan. Fick låg risk & såg bra ut! Det känns fortsatt overklighet tycker jag! Har inte berättat för nån utom familjen än heller, vet inte när det blir.

    Hur gör ni andra? Här tror jag inte nån i närmsta familjen alls tänkt tanken på att det kan bli en fyra.
  • Myrizz
    SweetCA skrev 2019-12-06 10:47:46 följande:

    Rutin UL gick fint, han ser perfekt ut <3 är han som sparkar. Så himla skönt. Nu SKA jag tvinga mig att minska oron. 

    Har outat oss på facebook med HAHA 

    Nästan halvvägs :D 


    Grattis, skönt! Ja, nu får du försöka ge oron mindre plats och fokusera på annat!

    Har också gjort nipt. Ej fått hela svaret än, men hittills det ?bästa? resultatet som gick att få.

    Varit på första besöket på mvc nu och där gick det också bra. Så ska verkligen också försöka

    slappna av lite nu. Lättare också att ta sig för saker nu och skingra tankarna, när illamåendet försvunnit och tröttheten börjat minska.
  • Myrizz

    Aha, så smidigt! Blev uppringd idag efter 10 dagar och det hade blivit nåt fel, så de var tvungna att köra om testet. Så skulle ta ytterligare några dagar. Trodde inte jag skulle få göra kub så snart, har tidigare fått göra det senare, så av den anledningen ville jag oxå ta nipt som en kan få svar på tidigare.

  • Myrizz
    Najo skrev 2019-12-07 08:58:03 följande:

    Hej,

    Får man vara med här? Jag är 44, gravid i v6 via IVF i sverige. 2 barn sedan tidigare. Denna gång gör jag detta själv (spermiedonation). Livrädd för missfall (fick ett MA i v 7 i våras, mitt första missfall). Har blivit testmissbrukare av gravtest redan..


    Stort grattis Najo! Förstår din rädsla. Håller alla tummar att det går vägen!
  • Myrizz

    Vi valde att kryssa för könsbestämning, men då det blivit nåt tekniskt fel på provet, så fick vi ej svar på det bla. Beställde hem kitet själv denna gång och gick till ett provtagningsställe . Sist var vi till en vårdcentral som ordnade m allt. Känns lite sådär att d blivit nå vajsing m nåt i hanteringen.

  • Myrizz

    För mig var det a&o att se ett hjärta slå bara någon dag innan nipt. Skulle kännas bortkastat att lägga ut nipt pengarna om det ändå vore MA. Pga tidigare MA valde vi tidigare att göra nipt precis efter värsta missfallsgränsen passerats. Denna gång har jag besvärats av mer grav.symtom så valde då nipt så tidig som möjligt, dvs 10+ med ul på annat ställe 3 dagar innan. Ville även få svaret så tidigt som möjligt. Nu blev det ju nåt fel med analysen på mitt prov då. Så blev inte så ändå.

  • Myrizz

    Gör det som känns bäst för dej! Tror de flesta ställen rekommenderar att tidsbestämma innan iaf. Men har du passerat 10+0 med god marginal så..

Svar på tråden 40+ och gravid - här samlas vi :)