Inlägg från: Anonym (nä) |Visa alla inlägg
  • Anonym (nä)

    Otrogen mot gravid

    Anonym ((B)) skrev 2019-10-19 18:59:53 följande:

    Tänk för guds skull nu på att inte ha sex med din gravida tjej utan att först vänta några veckor och sedan testa dig. Risken finns att du smittar henne och barnet med sjukdomar som kan skada ffa bebisen (men såklart även henne). Självklart måste du också vara ärlig mot henne om vad du gjort.


    Fast om de inte ska vara tillsammans vad spelar det för roll. Kan leda till agg och försvåra samarbetet med barnet. Det låter ju lite som att de inte ens hade en seriös relation vid "otroheten". Ingen av dem verkar speciellt intresserad av den andre.
  • Anonym (nä)
    Anonym ((B)) skrev 2019-10-20 11:07:34 följande:
    Vilken del av inlägget svarar du på egentligen? Att han är ansvarig för att se till att inte smitta sin gravida tjej med sexuellt överförbara sjukdomar efter otrohet? Eller att han ska vara ärlig med otroheten? Det första är självklart. Det andra är självklart om man inte är en rutten människa. Sådana lögner äter annars upp en inifrån. (Han kallar det själv otroget. Vilken relation de har nu och i framtiden vet bara de)
    jag menade att berätta om den så kallade otroheten. OM de inte ska vara ihop mer. Jag tycker det verkar onödigt och man är ingen rutten människa för att man vill ha en god relation med sitt ex och i förlängningen sitt barn. Varför ställa till med problem helt i onödan.
  • Anonym (nä)
    Anonym (Ångestfylld) skrev 2019-10-28 00:22:03 följande:
    Hon bär mitt barn mot min vilja, och var lite otydlig, har avslutat förhållandet med henne, relationen kommer jag behöva ha resten av mitt liv. Och är fullt medveten om att jag inte är redo att bli pappa, just därför jag försökt få henne att göra abort
    abort är inte till för män som inte vill bli fäder, det är helt fantastiskt att vissa fortfarande verkar tro att det är så aborträtten ska användas, vad får er egentligen att tro att ni har någon rätt att försöka pressa en kvinna till det ena eller det andra när det gäller hennes kropp och hennes beslut
  • Anonym (nä)
    Anonym (Ångestfylld) skrev 2019-10-28 13:17:50 följande:
    Tro mig, det gjorde jag
    Hur kom dina spermier in i henne då? Det fanns inget mer du kunde ha gjort för att förhindra det?
    Är du säker på att det är du som är pappan förresten? Har ni tex använt kondom så verkar det inte så sannolikt.
  • Anonym (nä)
    Richard1986 skrev 2019-10-28 14:10:22 följande:

    Familjeliv är sällan rätt forum för killar för att kunna diskutera och få någon som helst form av sympati när något sånt här händer.

    Har varit i den här killens skor själv när jag var yngre så jag vet vad det innebär. Ångesten och maktlösheten över att ha hamnat i denna situation som man fruktat allra mest när man började ha sex, nervositeten och oron för hur man ska klara av framtiden, samtidigt som man försöker hålla sig lugn och samlad och göra det bästa av en allvarlig situation som man inte alls är mogen för, är inte att leka med.


    Så vad är ditt råd till TS?
  • Anonym (nä)
    Richard1986 skrev 2019-10-28 14:58:50 följande:
    De har jag redan skrivit högre upp i tråden. Men han verkar ju klara sig ypperligt genom att bara ta en ny kk och knulla bort alla sina bekymmer.......(irony)

    Sen tycker även jag att han bör begära faderskapstest om hon föder. Chansen att det kan vara någon annan finns alltid tills det är vetenskapligt bevisat att det inte är det.

    Ofta tenderar det att vara mer än 1 möjlig Pappa inblandat när graviditeter händer väldigt fort och oplanerat i en som killen själv uttrycker det "inte officiell relation"...
    Jag håller med.
    Annars finns det någonting du skulle ha gjort annorlunda som TS kan tänka på, eftersom du varit med om samma?
Svar på tråden Otrogen mot gravid