• Anonym (Ja)

    7 åring slagen i skolan

    Jag har ingen egen erfarenhet men var det mitt barn skulle jag vara med i skolan så mycket jag kunde. Ringa pojkens föräldrar tycker jag är en god idé.

    Som sista utväg skulle jag nog bli så förbannad att jag tryckte in pojken i ett hörn och gav honom några väl valda ord. Det rekommenderas ej men jag hade nog inte kunnat tygla mig om skiten fortsatte.

  • Anonym (Ja)
    Min spontana tanke är att gå till skolan själv och konfrontera men jag tycker ändå att det ska finnas en anmälan och en handlingsplan noterat. Sen känns det onödigt att riskera att åka dit på "olaga hot" dyl. Jag vet inte hur föräldrarna till pojken ställer sig. Kanske har han någon diagnos och dom kämpar för att få en assistent eller så bryr dom sig inte alls. 

    Var med under några dagar för att se vad som händer då. Om pojken gör utfall, säg ifrån på skarpen samt tala om att du kommer att ringa hans föräldrar. 
  • Anonym (Ja)

    Ni må skjuta mig men vad fasen, låt honom skrämmas lite. 

     Sonen är ju väldigt pepp på att åka dit på rasten med sina kompisar och "skrämma honom lite" jag har sagt att han får avvakta och ge skolan en chans. 

Svar på tråden 7 åring slagen i skolan