• Wed 16 Oct 2019 15:54
    2240 visningar
    10 svar
    10
    2240

    BIM+4 ingen mens negativa test.. när efter BIM fick ni positivt?

    Hej 
    Jag är i exakt samma sits som du! Jag är på BIM +5, tog ett CB digital på BIM som visade inte gravid. Jag har inväntat mensen men i dag tog jag nytt gravtest CB Early som var helt negativt. Jag hade ett positivt ägglossningstest 28/9 , har alltid haft regelbunden mens (29-34 dagar) och haft kraftig molande värk i magen sedan ca 1 vecka efter ägglossningstest.
    Blev lite orolig så jag ringde min barnmorska som sa att det var alldeles för tidigt att ta gravtest nu utan att jag tidigast kunde göra det nästa vecka...vilket jag tycker är konstigtObestämd 
    Jag har två barn sedan innan, kommer inte ihåg hur det var med min dotter som är sju men med pojken som är fem så vet jag att mitt första gravtest var negativt och så väntade jag en vecka och så var det positivt Glad  Antar att jag också kan vara en låghormonare.

  • Mon 21 Oct 2019 09:45
    #6

    Det blev ett positivt gravtest för mig i fredags morse (CB digital)Glad dvs BIM+6 . Jag tog ju på onsdagen två stycken och de var tvär negativa! Så det ändrar sig fort med hormoner i kroppen!

  • Mon 21 Oct 2019 09:51
    #7
    Evelinaanna123 skrev 2019-10-18 14:06:12 följande:

    Hej tjejer!

    Precis samma för mig. Possitivt ägglossningstest 29e september. Skulle fått mens den 13e. Har alltid 29 dagar. Har tagit kanske 10 graviditetstest då jag har har mensvärk i iallafall 5 dagar men alla har visat negativt, fick supersvagt plus igår och i morse var det något starkare. Bifogar bilden på det jag fick i morse. Dock skriver de flesta att detta slutar i missfall när det är så svagt så "sent" . Så jag vet inte vad man ska hoppas på. Idag är det Bim+6


    Det ser väldigt positivt ut ...GRATTISGlad 
    Nä varför skulle det sluta i missfall, det tror jag inte ett dugg på.Det är inte alls sent att plussa. Jag tror jag plussade på BIM+8 med min son. ( minns inte exakt) Alla är olika så oroa dig inte för det!
Svar på tråden BIM+4 ingen mens negativa test.. när efter BIM fick ni positivt?