Inlägg från: ThereseK |Visa alla inlägg
  • ThereseK

    Förskollärare söka gravidpeng..

    Hur formulerar man sig? Hur beskriver man på ett bra sätt alla de arbetsmoment vi gör, upplägg av dag och rutiner så att en utomstående (alltså handläggare på FK) får förståelse för vad vi verkligen gör under en arbetsdag.

    Jag sitter och försöker tänka och skriva men det är så svår. Någon som vill dela med sig av något ni skrivit och fått beviljat? Maila gärna till blumsan@hotmail.com, eller kom med alla tänkbara moment, stora som små, som jag bör skriva med i min ansökan.

  • Svar på tråden Förskollärare söka gravidpeng..
  • ThereseK

    Min barnmorska har rekommenderat mig att söka gravidpenning och trodde inte att det var några problem att få det. Jag hoppas på det också då jag har foglossning som blir värre dag för dag nu. Jobbar i barngrupp 3-5 år, väldigt aktiva barn och vi har inte speciellt ergonomiskt anpassad miljö.. Sitter knappt en enda minut och det börjar kännas i kroppen.. jag hade inställningen att jobba hela tiden ut, men, kroppen börjar säga emot redan nu..å nej, jag kan ju inte alltid förlita mig på att kollega finns bredvid för att se till att barnen får den hjälp de behöver, som jag skulle ge egentligen.

    Försökt vara medveten idag om allt man gör och det är mer än vad man tror. Ska försöka skriva ner så mycket som möjligt. Hr mycket/långt har ni andra skrivit, på ett ungefär.

  • ThereseK

    Kan kanske bli sjukskriven för foglossning, men jag vill inte gå hem från jobbet sjukskriven för att efter många veckor senare kanske få reda på av försäkringskassan att de inte godkänner, blir så tajt med pengar utan inkomst..då tänker jag att jag hoppas på att få gravidpenning godkänd och behöver inte fundera på i efterhand om det godkänns eller inte.

Svar på tråden Förskollärare söka gravidpeng..