• Anonym (Natha­lie)
    Thu 17 Oct 2019 08:34
    633 visningar
    4 svar
    4
    633

    Needy efter sex

    Har jag haft ett bra och intensivt samlag med min partner , speciellt nu som gravid, blir jag alltid extra känslig dagen / dagarna efteråt. Särskilt när vi haft hårt och passionerat.

    Vill egentligen bara att han ska vara här och hålla om mig. Känner att jag behöver honom fysiskt och psykiskt nära mig. Känns hemskt när han går till jobbet på morgonen.

    Längtar och känner mig ledsen.

    Någon som känner igen sig,

    Hur ska jag hantera det på bästa sätt/ vill inte kräva för mycket av min partner även om jag nu bara känner att jag vill ha honom nära mig hela tiden.

  • Svar på tråden Needy efter sex
  • Thu 17 Oct 2019 09:04
    #1

    det är hormornerna som sätter igång där, jag var tvärtom, ville inte ha min sambo nära mig, han fick inte röra mig, inget sex, pussa var allt jag kunde göra, allt annat gav mig ångest, det försvann sen efter förlossningen. Så det du känner är helt normalt :)

    Du får kanske testa hur mycket uppmärksamhet han klarar att ge dig, tänk på att din partner behöver egentid också, förklara för honom hur du känner så han vet vad som pågår när du blir lite extra klängig.

  • Anonym (Stina­)
    Thu 17 Oct 2019 09:21
    #2

    Har aldrig vart gravid och kommer aldrig att bli det men känner igen fenomenet. Det är kroppens hormoner som spelar spratt i kroppen. Främst är det dopamin som först gör oss lyckliga och halvgalna sedan när nivåerna i kroppen sjunker så blir man extra känslosam. Intensiva upplevelser har den inverkan på oss och under en graviditet när kroppens hormonsystem redan är i obalans blir reaktionen kraftigare än normalt. Absolut inget farligt men kan vara obehagligt innan man lärt sig hur man fungerar och hittat mentala verktyg för att hantera detta. Väldigt vanligt bland extremsportare och BDSM-utövare.

    Vill man lära sig mer om detta så rekommenderar jag Darkside där en mycket erfaren kvinna som kallar sig Morgana har flera bra förklaringar på detta fenomen i sina dagböcker.

  • Anonym (A)
    Thu 17 Oct 2019 13:44
    #3
    Sasu skrev 2019-10-17 09:04:07 följande:
    det är hormornerna som sätter igång där, jag var tvärtom, ville inte ha min sambo nära mig, han fick inte röra mig, inget sex, pussa var allt jag kunde göra, allt annat gav mig ångest, det försvann sen efter förlossningen. Så det du känner är helt normalt :)

    Du får kanske testa hur mycket uppmärksamhet han klarar att ge dig, tänk på att din partner behöver egentid också, förklara för honom hur du känner så han vet vad som pågår när du blir lite extra klängig.
    Håller med
  • Anonym (share­, discov­er, and create­)
    Thu 31 Oct 2019 04:25
    #4

    Spela in din partner som tex. han Onanerar bra sakta, på alla tänkbara sätt och ur massor med olika vinklar o positioner "Natha­lie. Se sen också till att filmen varar en stund..
    För all del så kan ni ju också spela in hela ert Sex (samlag då vet ja).. dvs. hela vägen till utlösning och kanske ha det i slutet på klippet som ett "klimax, vart han kommer det får fantasin avgöra alt. om ni inte redan har bestämt det tidigare efter överenskommelse. Eller så kanske väljer han att, han vill komma i dig, över din kropp, uppe på din vagina eller i ditt ansikte på dig.. ja eller varför inte så kommer han på sig själv och sin egna kropp & kön. det är upphetsande för dig att titta på kanske?

    Gör klippet sen så långt som varpå du själv tycker att det är lagom och så att du hinner använda det till att få din egna orgasm kännas extra skönt. Allt detta medans han, din partner är på jobbet under dagarna då..
    Sen har ni sex (igen) när han kommer hem sen.
    Bättre än så kan det nog inte bli tror jag. Det är rena drömförhållandet ju om det fungerar så där.

    Se liksom det hela lite som att du skaffar dig din egna hemma- video, amatör porrfilm, kalla det vad man vill. Skitbra att ha till din egna tillfredsställning, stimulans och njutning om du inte fick nog av ert hårda och passionerade Sex ni hade kvällen innan som du sa att ni hade.

    Vad som är viktigt här bara, det är att förklara att det ni gör med den här videon.
    Förklara för varandra och var överens om att den bara är till för att du saknar honom på dagarna inget annat (Klart det väljer man själv om man vill ha den till) (Vill man ha den till något annat visst, okej!) Men jag kan inte vara nog så tydlig här med att det kan både hjälpa relationen, sk. både på gott och ont om det vill.
    Tex. så kan det också bli så att videon sen behålls och sprids vidare, det är inget man vill! Låt säg att förh. tar slut en dag. Då ser det inte så bra ut om man hamnar på någon sida lite varstans (speciellt när man inte vill vara med på det längre)
    Videon har ett syfte och där måste man lita på varandra, vara tydliga till varandra helt enkelt. Och att man inte sen har för avsikt att 'posta den på Pornhub m.m eller någon annanstans där den inte hör hemma.
    Era barn tex. ska inte heller kunna hitta videon är också att rekommendera, om ni har såna, det precis som jag gjorde med mina föräldrars video, hittade den med dom mitt uppe i deras akt.. tro mig, det är inget man någonsin vill se på. Helst vilken annan porrfilms typ som helst framför att få se sina egna föräldrar!

    Men hur som helst. Tacka mig gärna senare om det funkade för just er två, "Natha­lie".
    Eller så kanske det fungerar för någon annan här inne.. vad vet jag.
    Lycka till!

Svar på tråden Needy efter sex