Inlägg från: Fillibom |Visa alla inlägg
  • Fillibom

    Han säger att hans liv är över! Snälla hjälp!

    Faktum:

    1) Man är två om att göra barn, han vet hur det blir barn. Har man sex så kan det bli barn, det vet han.

    2) Han vet att du längtar efter barn och att du mådde fruktansvärt efter den andra aborten (och att han då sade att han aldrig skulle tvinga dig till det igen),

    Nej, ts du sviker inte honom om du behåller, däremot kanske inte er relation håller, men som någon skrev ovan, man skall aldrig göra abort för någon annans skull (undantag finns kanske, om något annat av ens barn är svårt sjuk och behöver en eller liknande). OM du nu gör abort igen mot din vilja, kommer inte er relation hålla i alla fall.
    Och du förstör inte hans liv, rent krasst, vill han inte vara med får han betala men något annat "tvingar du inte" honom till. Du har inte "lurat" på honom ett faderskap, så vitt jag förstår var han helt införstådd med vilket preventivmedel ni använde etc.

    Jag skulle nog ställa mig in på att bli ensamstående förälder men såklart hoppas på det bästa. Men jag skulle inte ha dåligt samvete eller känna skuld för hans skull. Om han vill ligga på golvet och gråta, flyttar du hem till någon kompis eller dina föräldrar ett tag så kan han ligga där och gråta. Han skall inte kunna få spela på dina skuldkänslor för att du skall göra abort. Det är känslomässig utpressning och det är precis det han sysslar med nu.

Svar på tråden Han säger att hans liv är över! Snälla hjälp!