• Anonym (Kaffedraken)

    sex utan att vara kåt som man?

    Inga problem, då ställer jag upp för henne. När man väl kommit igång brukar det lösa sig med erektion, annars finns det andra sätt att tillfredsställa henne.

  • Anonym (Kaffedraken)
    New Dawn skrev 2019-10-20 17:08:59 följande:
    Varför använder du ordet "ställa upp"?
    Du får erektion när ni kommit igång skriver du... Ja, som vi då... Jag blir våt när "vi kommit i gång", min man får erkektion när vi kommit igång... Är inte det kåthet för dig efter ett tag? . Kan du, (alltså) skaffa stånd och behålla det under sex bara för att ställa upp ?

    Ja, andra sätt finns ju om man inte är kåt själv.. Oavsett kön...
    Hej, det var längesen!

    För att det var det som TS frågade, om man kan "ställa upp" även om man inte är sugen. Även om hon inte använde just de orden.

    Men hur ska man definiera det då? Man är trött och har inga tankar på sex, men hon visar plötsligt att hon vill  och börjar smeka. Då har man valet, avvisa eller ge respons och hoppas att lusten väcks. Då är man ju som TS skriver inte kåt men vill kanske inte avvisa utan ställer upp, även om det inte är lika skönt som när man är riktigt kåt från början. Förhoppningsvis blir man kåt nog att få stånd och när man var ung var det inga problem.

    Dessutom kan man tillfredsställa henne utan penetration. Jag skadade ryggen för en tid sedan och kunde inte ha sex i någon ställning utan att det gjorde ont. Och då blev det inget stånd heller. Då "ställde jag upp" och gjorde det skönt för henne på annat sätt. Så jag tolkar TS´ fråga som att jag kan ha sex även när det inte är skönt och att det är skönt att låta henne njuta.
    Medan TS inte vill ha någon form av sex när hon inte är kåt.

Svar på tråden sex utan att vara kåt som man?