Inlägg från: Ignoramus |Visa alla inlägg
  • Ignoramus

    Hur kan så många ha hund?

    När jag var mindre cyklade jag hem på rasterna och gick ut med familjens hund, men då bodde vi också typ 3 minuter från skolan. Pappas schema var även rätt varierande, så han var hemma rätt ofta.

    Nu har jag med hunden till jobbet. Jobbar inom en bransch där det oftast är okej, och för mig är det en förutsättning för att öht ta jobbet till att börja med.

    Hunddagis är en djungel, finns många dåliga. De måste ha väldigt många hundar för att det ska bli lönsamt, och i bästa fall är personalen snälla och duktiga men hundarna lär ändå plocka upp alla de andra hundarnas ovanor på två sekunder. Och det är som sagt i bästa fall. :/

  • Ignoramus

    Är du säker på att du inte kan ha med den? Jag har också ett kontorsjobb nämligen. :)


    Avenia skrev 2019-10-19 20:30:21 följande:

    Jag har ju kontorsjobb men att ta med hunden... njäe. Och barnen kan inte cykla hem 1,5 km på lunchen varje dag.


  • Ignoramus

    Jag tog tjänstledigt i ett halvår och sen kunde jag ha med henne på jobbet. Men ja, utan det alternativet blir det svårt i mina ögon med. Om man inte kombinerar det med föräldraledighet och har en väldigt chill bebis förstås.


    Amak skrev 2019-10-20 07:27:14 följande:

    Vår hund går på hunddagis. Det kostar 2900 i månaden och det är ett bra ställe där hundarna kan vara både ute och inne och ha kul med flocken. Det finns hunddagis där hundarna sitter i bur, men det gör de inte på vårt hunddagis. Aggressiva hundar får inte gå på dagiset, så jag var orolig i början om vilken typ av hund vi skulle ha, för vi kunde inte behålla hunden om den inte kunde gå på dagis. Med det visade sig att hunden var snäll och gillar andra hundar (tog en omplaceringshund som redan var rumsren). 

    Jag förstår heller inte hur folk kan ha hund och vara hemma med en valp i flera månader och sedan kunna ta hand om den utan hunddagis. Inte om man jobbar. 


Svar på tråden Hur kan så många ha hund?