Inlägg från: Solblomma30 |Visa alla inlägg
  • Solblomma30

    Fyra barn!

    Grattis till bebisen! Vi fick vårt fjärde barn för några veckor sedan och för oss har det varit omtumlande. Med trean gick allt liksom på räls, inget krångel och bara smidigt och njut hela tiden men nu känns det betydligt tuffare. Kanske för att jag förväntade mig att det skulle bli lika smidigt igen?! Jag vet inte. Jag var iaf orolig att jag skulle känna att jag inte är färdig med barnafödande efter fjärde gången (mannen vill absolut inte ha fler barn) men oj var klar jag känner mig nu! Haha!

    Bebisen är lugn men äter ofta, och sover väldigt lite dagtid. Han sover bra om natten men snittar nog 45 min sömn på egen hand dagtid. Han sover helst vid bröstet när han äter och då blir det ju väldigt lite fria händer för oss dagtid. Sen har det nog kanske lite med de övriga barnens åldrar och temperament att göra också. Vi har en tvååring och en femåring som bråkar konstant och en förvisso lugn sjuåring, men som ändå behöver uppmärksamhet såklart. Jag tycker att det känns svårt att räcka till med en nyfödd som ammar konstant. Hoppas att smekmånaden kommer snart ;)

    Jag önskar att jag hade lagat mer mat innan bebisen föddes för det känner vi båda föräldrar att vi inte orkar just nu. När man har en liten stund över vill man bara vila eller ta lite egentid med något av de äldre barnen och att stå vid spisen lockar inte alls. Så fyll frysen med matlådor är mitt bästa tips! I övrigt kan ni nog alla det här tror jag. Det är ju bara mer av samma egentligen :)

    Fjärde förlossningen blev för övrigt min bästa. Helt perfekt! Verkar rätt vanligt när man hör folk berätta och läser online?!

    Hoppas jag inte låtit för negativ här nu. Jag tycker förutom otillräckligheten att det är fantastiskt att ha fått fyra barn. Jag känner mig väldigt rik och lycklig. Men lite trött ;)

Svar på tråden Fyra barn!