Inlägg från: Anonym (K) |Visa alla inlägg
  • Anonym (K)

    35 åring med lite erfarenhet

    35-årig man utan någon som helst erfarenhet av sex eller relation? Nej tack.

  • Anonym (K)
    Anonym (Tjej) skrev 2019-10-20 17:38:23 följande:

    Alltså. De som säger att de aldrig skulle dejta någon utan erfarenhet... Det finns massor med män som har erfarenhet men noll koll. Katln fokuserar på sig själva, som tjej hinner man knappt få upp ångan och så ska klllen in och sen är det klart. Kul...

    Om man träffar en man som är lyhörd, undersöker / frågar hur tjejen vill ha det och tar tid på sig med förspel så spelar det ingen roll hur många samlag man har haft.

    Erfarenhet betyder inte att man är bra i sängen. Men att lyssna på partnern gör att man är bra i sängen. Så ta det lugnt och utforska så ska du se att en gång blir flera och eftersom det är svårt för tjejer att få orgasm genom penetration, lek på till tjejen är klar så spelar det mindre roll hur lång tid det tar för dig om du har problem med för tidig utlösning. Det kan du öva på nästa gång. För det kommer garanterat bli fler om du kör denna taktik.

    Lycka till!


    Erfarenhet är mycket riktigt ingen garanti för att det blir av. Däremot är det ett minimikrav även om det inte är tillräckligt. I alla fall om man letar män över 30.

    Bara det faktum att han har den oerfarenhet han har i den åldern skriker omanlighet i rött. Att man dessutom inte ska behöva vara lärarinna åt en man i denna åker tar nog de flesta kvinnor för givet.

    Som någon föreslog, han kan satsa på att importera en kvinna från Asien.
Svar på tråden 35 åring med lite erfarenhet