Inlägg från: Anonym (TS) |Visa alla inlägg
  • Anonym (TS)

    35 åring med lite erfarenhet

    Hej!

    Som rubriken lyder så är jag en 35årig man med ytterst lite erfarenhet av sex.

    Det började med att jag hade en relation i några månader i 20års åldern och förlorade då oskulden. Det visade sig att jag hade problem med för tidig utlösning och jag har inte haft sex sen dess p.g.a skammen jag känner. Ja, jag har det problemet så det berodde inte på ung ålder och oerfarenhet om nån tänker föreslå detGladHar provat med start/stopp tekniken utan framgång. 

    Det har mer eller mindre förstört mitt liv samt medfört att jag fått en långdragen depression som jag nu har sökt hjälp för.

    Jag vill ha ett förhållande men ska jag få till en förändring så jag klarar av det så bör det ske snart för det känns som att tiden håller på att rinna ut, blir jag mycket äldre än vad jag är så tror jag inte att jag fixar det.

    Känns som att börja ett förhållande med ett problem inte är så lyckat. Har en tanke om att försöka få lite erfarenhet innan jag satsar på en tjej genom att "göra ifrån sig" med typ o.n.s fast det känns samtidigt som att jag lurar den tjejen till något dåligt.. Bor dessutom i ett område med små byar där alla känner alla så är rädd för ryktesspridning(har väldigt svårt att lita på tjejer p.g.a tidigare dålig erfarenhet).

    Är man i min ålder så förväntas det väl ändå att erfarenhet finns? Om vi vänder på frågan och det skulle va en omvänd situation och jag träffade en tjej med noll erfarenhet så skulle det inte göra mig nått fast det beror ju på att jag sitter i den båten själv.

    Bomba på med tankar, funderingar och råd. Hur skulle ni tjejer reagera om ni träffade en man i min ålder med den bakgrund som jag har, visst är det svårt för er att veta hur ni skulle reagera om ni inte varit med om det tidigare. 
    Har svårt att tro att det inte skulle göra någonting för den jag träffar...men vad vet jag!? Borde jag vara öppen med det från första början? Hur tycker ni jag ska gå till väga?

    Den ensamhet som man känner av att inte få närhet, kärlek och bekräftelse via intimitet tär på en nå jävulskt. 

    Det finns dock ett litet hopp i mig än om att jag ska få någon ordning på det härGlad

     

  • Svar på tråden 35 åring med lite erfarenhet
  • Anonym (TS)
    Anonym (Sara) skrev 2019-10-20 10:34:15 följande:

    Den oro och skam du kände tidigare för att träffa någon Känner du inte längre?

    Nu är det enda problemet att du är oerfaren?

    Vad är ditt syfte med tråden? vill du ha uppmuntran så att du vågar tacka ja till dejter/lära känna fler tjejer?

    Om många i tråden skulle skriva att de inte vill dejta en oerfaren man, vilken skilnad gör det för dig och ditt agerande? Eller om de skriver att de tycker det är ok? Du kan ju ändå inte ändra på det faktum att du just nu är oerfaren, eller hur? Det är ju den erfarenheten du har med dig aldeles oavsett vad random kvinnor på FL tycker om det. Så träffa de tjejer som du vill träffa pch som vill träffa dig och så får ni lösa era respektive "bagae" allt eftersom. Vissa kvinnors erfarenheter kanske du inte är ok med medan de inte är ok med dina. Men man kan ju inte mer än att prova tills man förhoppningsvis hittar rätt, med bagae, personlighet och allt annat som en människa har med sig.


    Känner fortfarande samma oro och skam men måste försöka göra något åt det ändå och försöka utmana det.

    Behöver nog bara vädra mina tankar, inget direkt syfte mer än att få ärliga svar om hur andra tänker.

    Kanske nån säger något som ger mig en annan syn på det hela.

    Jag är medveten om allt det du skriver och att jag lär nog inte vinna något på att starta denna tråd men är ändå nyfiken på andras syn på det hela.
  • Anonym (TS)

    Kan ju nämna att jag några få gånger har börjat träffa tjejer men har hunnit  avsluta det innan vi kommit till den intima delen p.g.a rädsla/oro för hur det kommer bli. 

  • Anonym (TS)
    Anonym (K) skrev 2019-10-20 18:22:09 följande:

    Erfarenhet är mycket riktigt ingen garanti för att det blir av. Däremot är det ett minimikrav även om det inte är tillräckligt. I alla fall om man letar män över 30.

    Bara det faktum att han har den oerfarenhet han har i den åldern skriker omanlighet i rött. Att man dessutom inte ska behöva vara lärarinna åt en man i denna åker tar nog de flesta kvinnor för givet.

    Som någon föreslog, han kan satsa på att importera en kvinna från Asien.


    Tack men nej tack! Jag vill hitta kärlek/bli kär och inte köpa "kärleken".
Svar på tråden 35 åring med lite erfarenhet