• Sun 20 Oct 2019 11:45
    588 visningar
    24 svar
    24
    588

    35 åring med lite erfarenhet

    Du kommer inte att få ett entydigt svar om huruvida detta är ett problem eller inte då det är en högst individuell fråga. Vissa bryr sig inte medans andra är mycket skeptiska. Därför är ditt största problem inte vad andra kvinnor tycker om dig utan hur du väljer att hantera din egen situation. Börja med att rannsaka dig själv och ditt förflutna och försök förstå varför du har hamnat där du är nu.

  • Sun 20 Oct 2019 12:14
    #8
    Anonym (Sara) skrev 2019-10-20 11:48:47 följande:
    Om vi pratar relationer är det nog oftast inte oerfarenheten som sådan som spelar roll utan vad den kan bero på. 
    Jag tror att det oftast är tvärtom tyvärr. Utlösande faktorer som t ex. blygsamhet eller depression går att ta sig ur men erfarenheten i sig är omöjlig att ta igen eftersom att det något man per definition behöver genomgå själv. 
  • Sun 20 Oct 2019 12:36
    #10
    Anonym (Sara) skrev 2019-10-20 12:25:26 följande:
    Jo det kan jag hålla medom kan vara ett stort hinder för personen själv.

    Det jag tänkte på var potentiella partners rekation. Om man tex nätdejtar och vet väldigt lite om en person kan sådan fakta innebära att man blir avskräckt utifrån föreställningar om hur personen är. Man kanske blir rädd att det ska handla om en väldigt konstig och asocial person.

    Om man istället först lär känna personen i ett vanligt sammanhang, genom gemensamma intressen tex och genuint uppskattar personen och också blir förälskad och först därefter får reda på oerfarenheten tror jag den spelar mindre roll. Då tänker jag alltså utifrån den andres perpsketiv, den som ts dejtar.
    Jo jag vet, jag tänkte samma. Dock föreställde jag mig reaktionen vid ett långt senare skede, face to face, om det ens överhuvudtaget kommer till tals. Kan man då på ett självsäkert sätt visa att man har bearbetat det hela kan jag inte tänka mig att det någonsin skulle vara ett problem.

    Även om TS naturligtvis ska vara ärlig mot sig själv och sin framtida partner ska han absolut inte ta upp detta i ett initialt skede. Det vore ren idioti. Då kommer han, som du säger, att skrämma bort varenda jävel väldigt effektivt.
Svar på tråden 35 åring med lite erfarenhet