• Anonym (Hejho­pp)
    Mon 21 Oct 2019 08:25
    1012 visningar
    11 svar
    11
    1012

    Har ALLT men känner ingen glädje

    Hej!

    Tänkte börja med att säga att jag ska gå o prata med någon om detta, men tänkte kanske om nån kan ge lite input i väntan..

    På pappret så skulle nog många tycka att jag har allt man kan önska (iaf det som många önskar). Jag har ett fint hus, en man och ett friskt barn. Min man är helt fantastisk på alla sätt och han älskar mig mer än allt annat, vilket han säger till mig varje dag. Han gör ALLT för mig och vårt barn. Jag har jobb och en fin familj i övrigt.

    Men.. jag är ändå inte glad. Jag oroar mig jämt för saker. Jag börjar känna mig "gammal" är bara 32). Många gånger känner jag mig låst i mitt eget liv på något sätt. Svårt att acceptera att jag nu är en mamma. Svårt att acceptera att jag ALDRIG ska få bli nyförälskad igen och känna en annan mans kropp. Jag är inte kär i min man längre. Visst, jag älskar honom, men jag ser inte på honom och tänker "wow, vad jag vill kyssa honom nu". Han är trygg och kanske tar jag allt för givet men jag känner mig så himla likgiltig till allting. Är varken glad eller ledsen. Allt bara tuffar på...

    Vet inte om det faktiskt det är mig det är "fel" på. Att jag inte tänker på rätt sätt. Eller om kärleken från mitt håll har dött. Ibland dagdrömmer jag om att bo själv, ha mitt barn varannan vecka och den andra vecka "leva livet", träffa andra män, festa, ha kul och resa. LEVA. Och i nästa stund får jag sjukt dåligt samvete gentemot min lilla familj som ju förtjänar bättre.

    Hur fan kommer man vidare när man känner såhär..?

Svar på tråden Har ALLT men känner ingen glädje