• hundmamman83

    Det här med nätdejting

    Jodu tack, har hållt på i 2,5 år nu och jag vet inte vart jag ska börja med min bitterhet! Snubbar är helt jävla hjärndöda. Saknar helt funktionen av kommunikation. Istället för att säga sanningen är leken kurragömma populär, och dom som faktiskt öppnar munnen ljuger rakt upp i ansiktet på mig. Att jag vet det beror på att 9 av 10 drar samma ursäkt. Summan av kardemumman är att jag inte litar på nån längre, är livrädd att öppna mig, stänga av känslor har jag blivit grym på och om jag blir intresserad av nån får jag panik och övertänker precis allt. Vet ju redan hur det kommer sluta ändå. Jag kommer bli dissad. Brukar alltid säga ge det en vecka så är detta över, går de riktigt bra är det över på två.

  • hundmamman83
    Anonym (trött) skrev 2019-10-21 09:46:48 följande:

    Oj, ja jag känner mig ganska bitter bara nu efter ett år! Hellre att de drar en ursäkt för att de inte vill träffas igen, klart det inte är kul att höra, men då VET man iallafall. Har du provat en betal-site? Typ Match eller liknande? Undrar om det är någon skillnad...


    Jag har vart medlem där men inte betalat, är för snål, men om jag ska vara ärlig är utbudet där inte riktigt min smak tyvärr så lade ner kontot där ganska snabbt. Ska ändå tillägga att jag inte är ute efter den där hunken med sexpack längre. Been there done that. Och jag är ungefär noll imponerad. Jag tittar efter dom som lägger tid på sin pres och som inte spänner sig på varje bild. Ratar direkt.
Svar på tråden Det här med nätdejting